قنبر نارویی اظهار کرد: مهمترین ارقام برنج کشت شده در فنوج چمپا، صدری، هیر و دم سیاه بوده و کار کشت برنج در اردیبهشت ماه انجام شده است.
وی قنات مرکز شهر، کوشک و مَگون را عمده مناطق کشت برنج شهرستان فنوج اعلام کرد و افزود: آب شالیزارهای فنوج از آب مازاد قنوات تامین میشود.
وی با اشاره به اینکه آب و هوای منحصر به فرد در نقاط مختلف بلوچستان، سبب شده تا سالانه در صدها هکتار اراضی برنج کشت شود، افزود: قابلیت کشت سالانه ۲ و حتی سه بار شالی در منطقه بلوچستان وجود دارد.
مدیر جهادکشاورزی فنوج گفت: شالیزارها و کشت برنج در لا به لای نخلستانها، سرسبزی و زیبایی خاصی به طبیعت این منطقه گرمسیری کشور بخشیده است.
وی با بیان اینکه فنوج با دارا بودن شرایط اقلیمی مساعد و خاک حاصلخیز، مستعد کاشت انواع محصولات باغی و خارج از فصل است، تصریح کرد: ۲۴۰ هکتار از اراضی زیر کشت این شهرستان به کشت انواع محصولات خارج از فصل از جمله گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، خیار، کدو و پیاز اختصاص دارد.
نارویی افزود: سطح زیرکشت مرکبات فنوج ۲۰۰ هکتار است که از این تعداد ۱۶۰ هکتار بارور و ۴۰ هکتار آن غیر بارور است.
وی با اشار به اینکه برداشت مرکبات از نیمه اول آذرماه در فنوج آغاز و تا نیمه دوم بهمن ماه ادامه دارد، پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یکهزار و ۶۰۰ تن انواع محصول باغی برداشت شود.
مدیر جهادکشاورزی فنوج گفت: محصولات باغی این شهرستان شامل پرتقال، لیموترش، لیموشیرین، نارنج، ترنج، نارنگی، گریپ فُروت، انار دانه سفید و سیب گلاب است.