سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۰ درصد تماس‌ها به اورژانس مزاحمت تلفنی است

 رئیس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:  به صورت میانگین روزانه ۱۳۰۰ تماس تلفنی با مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صورت می‌گیرد که ۳۰ درصد تماس‌ها مزاحمت است.

 رئیس مرکز اورژانس پیش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: از ابتدای امسال  تاکنون بیش از 34 هزار مزاحمت تلفنی برای مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رخ داده است.
 
وی با بیان اینکه ایجاد مزاحمت تلفنی هیچ سنخیتی با فرهنگ اصیل مردم سیستان و بلوچستان ندارد گفت: بیشتر این مزاحمت ها توسط نوجوانان صورت می گیرد که لازم است فرهنگ سازی مناسبی صورت گیرد.
 
وی  گفت: از ابتدای  امسال  تاکنون 184 هزار تماس با مرکز اورژانس پیش‌ بیمارستانی دانشگاه گرفته شده است که در پی آن 26 هزار اعزام آمبولانس صورت گرفته است.
 
  عبدالرزاق نژاد ادامه داد: در پی این اعزام ها 18 هزار نفر به مراکز درمانی منتقل شده اند و 9 نفر نیز در محل درمان سرپایی شده اند.
 
به گفته عبدالرزاق ایجاد مزاحمت علاوه بر اینکه پیگیری قضایی دارد، موجب به خطر افتادن جان مصدومینی که نیاز به دریافت خدمات دارند می شود.
 
وی گفت:در حال حاضر 20 پایگاه شهری در زاهدان وجود دارد که فعالیت شلوغ ترین پایگاه اورژانس شهری ما در زاهدان انجام 150 ماموریت در ماه است .
 
وی ادامه داد: هم اکنون 117 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس و 2 دستگاه موتور آمبولانس در اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  فعال می باشند.
 
وی از پیگیری جهت راه اندازی آمبولانس هوایی بال ثابت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و همچنین راه اندازی اختصاصی اورژانس بانوان جهت اعزام تکنسین بانو بر بالین مصدومین و مادران باردار خبر داد.
 
وی ادامه داد: آمبولانس هوایی بال ثابت مجهز به وسایل مراقبت های اولیه مناسب از جمله دارو، دستگاه نوارقلب، دستگاه تنفس مصنوعی، برانکاردICU است که حمایت های درمانی را تا رسیدن مجروح یا بیمار به بیمارستان به عهده دارد.
 
 عبدالرزاق نژاد دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان همچنین به خدمات ارائه شده به زائرین پاکستانی اشاره نمود و گفت: از آغاز ورود زائرین اربعین تاکنون بیش از 45 هزار نفر از زائرین پاکستانی اربعین سید و سالار شهیدان از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد کشور شده اند. 
 
وی ادامه داد: تمام این افراد در بدو ورود به کشور و لاین اول مراقبت های بهداشتی، از نظر نظام مراقبت سندرومیک بیماری های واگیر با تمرکز ویژه بر بیماری های واگیر آندمیک پاکستان از قبیل مالاریا، تب دانگ ،کریمه کنگو و نیز التور مورد ارزیابی قرار گرفته و ضمن دریافت واکسن پولیوی خوراکی جهت نیاز به دریافت خدمات بهداشتی مراقبتی تکمیلی به موکب بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در محل زایر سرا امام رضا علیه السلام زاهدان هدایت شده اند.
 
وی همچنین از ارائه خدمات به بیش از 6 هزار و 800 نفر از زائرین اشاره نمود و گفت: ویزیت پزشک، دندانپزشک، توزیع رایگان دارو، خدمات اورژانس پیش بیمارستانی ، خدمات مامایی، خدمات بهداشت محیطی، آزمایشگاه، بیماریهای غیرواگیر  از خدمات ارایه شده به زائرین پاکستانی بوده است.
 
عبدالرزاق نژاد از استمرار ارائه خدمات به زوار پاکستانی اربعین حسینی خبر داد و گفت: تا 30 شهریور و زمان بازگشت تمامی زاور عملیات خدمت رسانی به زائرین در شهرستان میرجاوه و زاهدان ادامه دارد.
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.