به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران در شرایط کنونی که ورود ناوگان جدید به بخش هوایی کشور در دستور کار قرار گرفته است بسیاری از شرکت های هواپیمای اقدام به نوسازی ناوگان خود کرده اند به طوری که اخیرا محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرده است: طی ۲۰ ماه گذشته ۶۰ فروند و بالگرد وارد ناوگان هوایی کشور شده است که ۳۰ فروند آن عملیاتی شده و تعداد هواپیماهای فعال تا پایان سال به ۲۵۰ فروند می رسد.
او میگوید: در تلاش هستیم عمر ۲۶ ساله ناوگان هوایی کشور را ۵سال کاهش دهیم و به زیر ۲۰ سال برسانیم.
با توجه به آنکه ورود ناوگان جدید به حوزه هوایی کشور یکی از اقدامات مهم در حوزه حمل ونقل هوایی کشور است اورهال و عملیات چکینگ ناوگان هم از دیگر برنامه های مهم در حوزه هوایی کشور است که در این بخش اقدامات بسیار زیادی هم صورت گرفته است.
در همین رابطه سید دانیال طباطبایی مدیرعامل شرکت هواپیمایی چابهار گفت: یک فروند هواپیما MD-82 این شرکت پس از چک های دورهای به ناوگان عملیاتی بازگشته و یک فروند هواپیمای جدید MD-83 نیز با صندلی های فول بیزینس وارد ناوگان شده است .
اتمام (C Check) یک فروند هواپیمای B-MD۸۲ هواپیمایی چابهار با رجیستر EP-CBD و انجام موفقیت آمیز تست فلایت این هواپیما در فرودگاه مهرآباد، یکی دیگر از هواپیماهای درآشیانه وارد خط پروازی شده و در حال خدمات رسانی به مسافران در مسیرهای داخلی است.
با بازگشت این هواپیما به خط پروازی تعداد ۱۶۰ صندلی به ظرفیت ناوگان هوایی کشور افزوده شده است و این هواپیما به زودی نیز در مسیرهای بین المللی به هموطنان و مسافران خارجی خدمت رسانی خواهد کرد.
دولت سیزدهم با سه استراتژی «ساخت هواپیما»، «خرید هواپیمای دست دوم» و «بازگرداندن پرندههای زمینگیر» به خط پروازی درصدد جبران کمبود صندلی پرواز و به تعادل رساندن عرضه و تقاضا در بخش حملونقل هوایی است
گفتنی است صنعت حمل ونقل هوایی در دنیا ایمن ترین بخش حمل ونقلی است که متاسفانه کشور ما در این بخش مورد شدید ترین تحریم ها قرار گرفته است اما با عزم و اراده تمامی صنعتگران در این بخش ما شاهد تقویت و نوسازی این صنعت هستیم.