سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:

اضافه شدن ۸۰۰ تخت به بیمارستان‌های خراسان جنوبی/ اولین کارگاه تجهیزات پزشکی کشور افتتاح شد

موسوی میرزایی گفت: با اضافه شدن ۵۰۰ تخت به تخت‌های شهرستان‌های خراسان جنوبی و ۳۰۰ تخت به بیمارستان‌های مرکز استان، سطح خدمات دهی به بیماران افزایش می‌یابد.

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در برنامه گفتمان هفته شبکه خاوران گفت: سعی شده است در زمینه‌های مختلف مربوط به دانشگاه، توازن در تمامی شهرستان‌ها رعایت شود.

او افزود: این دانشگاه ۱۵ بیمارستان، ۵ مرکز تحقیقاتی، ۳۱۴ هیأت علمی، ۸۲ پایگاه اورژانس، ۹ دانشکده، ۴ هزار و ۵۴ دانشجو و ۶۵ کد رشته دارد.

موسوی میرزایی بیان کرد: هم اکنون هزار و ۶۷۸ تخت بیمارستانی در استان فعال است و به دنبال این هستیم تا ۵۰۰ تخت دیگر در بیمارستان‌های سطح استان در حال آماده شدن است و ۳۰۰ تخت دیگر نیز در بیرجند قرار است آماده شود که با احتساب تخت‌های بیرجند، مجموع تخت‌های در حال آماده سازی به ۸۰۰ تخت می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: بیمارستان خوسف تا ۱۰ روز آینده به بهره برداری خواهد رسید.

او اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ و تا پایان دولت قبل، ۳۶ طرح با ۸ هزار و ۲۸۰ مترمربع و با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان  تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

موسوی میرزایی با اشاره به تحویل ۱۹ طرح در سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: این تعداد طرح ۱۳ هزار و ۲۵۰ مترمربع مساحت داشته  و با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان آماده شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: امسال نیز ۱۰۳ طرح با ۸۲ هزار مترمربع زیربنا و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال آماده سازی برای به بهره برداری رساندن است.

او گفت: برای شهرستان طبس در این دولت اقدامات بسیار خوبی انجام شده که تکمیل بخش دیالیز در طبس، راه اندازی مرکز ناباروری و تکمیل و تحویل بخش آی سی یو از جمله این اقدامات است.


بیشتر بخوانید


موسوی میرزایی بیان کرد: آشیانه هلی کوپتر برای اورژانس هوایی طبس راه اندازی شد و قرارداد بالگرد که به اتمام رسیده بود مجددا تمدید شد؛ همچنین در عشق آباد مرکز درمانی در حال توسعه به هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: برای دیهوک مرکز رادیولوژی می‌خواهیم راه اندازی کنیم و اتوبوس آمبولانس با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان برای طبس خریداری شده است و در حال پیگیری برای استقرار مرکز پیام و توسعه اورژانس در طبس هستیم.

او با اشاره به اینکه طرح شاخصی برای شهرستان‌های نهبندان و سربیشه نداریم، گفت: این موضوع افتخار بزرگی است، چون نیاز‌ها برطرف شده و نیاز خاصی موجود نیست.

موسوی میرزایی با اشاره به برنامه‌های اجرا شده برای شهرستان بیرجند تصریح کرد: امسال بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) تکمیل می‌شود و بخش پیوند اعضا و جراحی اطفال بیمارستان رازی نیز تکمیل شده و به بهره برداری رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: اولین کارگاه تجهیزات پزشکی کشور در بیرجند راه اندازی شده و کارگاه تعمیرات کامل اورژانس نیز در بیرجند فعال است.

او گفت: امسال ۳۰ مجوز برای استخدام پزشک گرفته ایم و پزشک در هر جای استان که بخواهد می‌تواند خدمت کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.