سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۷ اشتباه رایجی که والدین نباید انجام دهند

بزرگ کردن کودک به این معنی است که شما همیشه به این فکر می‌کنید که آیا کار‌ها را به درستی انجام داده اید یا باید طور دیگری عمل می‌کردید.

یک ماه دیگر، مدارس باز می‌شوند، بازگشت به مدرسه می‌تواند برای بچه‌ها و والدین استرس زا باشد و داشتن یک شروع آرام بسیار مهم است.

۱. هنگام ترک فرزندانتان در مدرسه بیش از حد احساساتی نشوید

بسیاری از بچه ها، وقتی برای اولین بار به مدرسه می‌روند یا پس از یک تابستان فوق العاده برمی گردند، شروع به گریه می‌کنند و احساسات زیادی از خود نشان می‌دهند. آن‌ها نمی‌خواهند از والدین خود جدا شوند. با این حال، این فقط بچه‌ها نیستند که احساساتی می‌شوند، بلکه والدین نیز باید یاد بگیرند که فرزندان کوچک خود را رها کنند.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که استرس و اضطراب خود را کنترل کنید، زیرا بچه‌ها این احساسات را درک می‌کنند و به روشی مشابه واکنش نشان می‌دهند. ماندن پیش بچه تا زمانی که گریه اش را متوقف کند، کارساز نخواهد بود، زیرا اضطراب او افزایش می‌یابد. فقط بگویید «خداحافظ»، سوار ماشین شوید و اشک هایتان را پشت فرمان پنهان کنید. یک استراتژی خوب این است که قبل از زمان حضور در مدرسه از مدرسه دیدن کنید تا فرزندتان بتواند با محیط آشنا شود.

۲. کمک نکردن به بچه‌ها در انجام تکالیف یا مدیریت زمان

آموزش استقلال به فرزندانتان بسیار مهم است، اما تا زمانی که این اتفاق بیفتد، زمان و تلاش شما را می‌طلبد. در ابتدا، کودکان به راهنمایی نیاز دارند تا یاد بگیرند که چگونه زمان خود را مدیریت کنند و تکالیف خود را انجام دهند. اگر هفته آینده پروژه مدرسه‌ای داشته باشند، ممکن است ندانند که اکنون باید آماده سازی را شروع کنند. به عنوان والدین، باید به آن‌ها بیاموزید که نمی‌توانند همه چیز را به لحظه آخر موکول کنند.

حتی دانش آموزان دبیرستانی ممکن است در ابتدای سال تحصیلی نیاز به نظارت و کمک داشته باشند. آنها، بیش از هر کس دیگری، بار کار سنگینی را به دوش می‌کشند که گاهی اوقات ممکن است احساس غرق شدن کنند. شما ممکن است یک معلم متخصص نباشید، اما می‌توانید کمک کنید. حتی پیشنهادات شما در مورد مدیریت زمان و تعیین اولویت‌ها می‌تواند حیاتی باشد.

۳. منتقل کردن نگرانی‌های خود به کودکان

وقتی زمان رفتن به مدرسه فرا می‌رسد، والدین، اگر نه بیشتر، به اندازه فرزندانشان اضطراب دارند. زیرا آن‌ها می‌دانند تأثیر خوب و عملکرد خوب در کلاس چقدر مهم است. یکی از اشتباهاتی که آن‌ها مرتکب می‌شوند این است که نگرانی‌های خود را به فرزندانشان منتقل می‌کنند بدون این که متوجه آسیبی باشند که می‌تواند ایجاد کند. البته، مهم است که کودک در مورد چیز‌های خاصی بداند، اما نگرانی در مورد آن‌ها هیچ فایده‌ای ندارد.

اگر احساس می‌کنید که استرس شما از به مدرسه رفتن فرزندتان بسیار زیاد است، می‌توانید با یک مشاور تماس بگیرید. آن‌ها به شما کمک می‌کنند تا اضطراب خود را آرام کنید و آن را به فرزندتان منتقل نکنید. مهم است که بدانید چرا سطح اضطراب شما بالاست و راهی برای حل این مشکل بیابید.

۴. نخریدن لوازم مورد نیاز کودک

اغلب، والدین فکر می‌کنند که دقیقاً می‌دانند فرزندانشان برای مدرسه به چه چیزی نیاز دارند. اما این رفتار ممکن است برای کودکان شما بسیار ناخوشایند باشد. اگر مطمئن نیستید که فرزندتان به چه چیز‌هایی نیاز دارد، می‌توانید با مدرسه یا معلم تماس بگیرید و بپرسید چه چیزی لازم است. حتی اگر فکر می‌کنید که مدرسه می‌تواند برخی از وسایل اولیه را فراهم کند، همیشه بهترین کار این است که کودکتان آن‌ها را در هر صورت همراه داشته باشد.

همچنین، باید به خاطر داشته باشید که لوازم مد روز و پر زرق و برق همیشه بهترین گزینه نیستند. فقط به این دلیل که روی برخی از مداد‌ها تصویری از شخصیت کارتونی مورد علاقه کودک شما هست، به این معنی نیست که جنسشان هم خوب است. علاوه بر این، ممکن است لازم باشد در صورت امکان، برای خرید مارک بهتر به جای مارک ارزان‌تر، کمی پول بیشتری خرج کنید.

۵. پر کردن برنامه‌های کودکان با فعالیت‌های مختلف

اشتباهی که برخی از والدین مرتکب می‌شوند این است که فکر می‌کنند هر چه کودک فعالیت‌های بیشتری انجام دهد، در مراحل بعدی زندگی موفق‌تر خواهد شد، بنابراین هر روز هفته را با فعالیت‌های متعددی پر می‌کنند که کودک را خسته می‌کند. بله، اگر کودک شما بخواهد آن‌ها را انجام دهد، بسیار مفید هستند، اما نباید تمام وقت آزاد فرزندتان را بگیرد.

زمان استراحت به همان اندازه که برای بزرگسالان اهمیت دارد برای کودکان نیز اهمیت فوق العاده‌ای دارد. آن‌ها ممکن است انرژی بیشتری داشته باشند، اما به زمانی هم نیاز دارند تا بتوانند در اتاق خود بنشینند و بازی مورد علاقه خود را انجام دهند. بهترین راه حل این است که از کودک بپرسید چه فعالیت‌هایی را دوست دارد انجام دهد و برنامه‌ای تنظیم کنید که در طول سال تحصیلی یکسان باشد.

۶. بدگویی درباره کادر آموزش جلوی بچه‌ها

معلمان و والدین همیشه در مورد همه چیز توافق ندارند، که می‌تواند بسیار ناامید کننده باشد. با این حال، بدترین کاری که والدین می‌توانند انجام دهند این است که درباره کادر آموزشی در مقابل فرزندان خود صحبت کنند. کودکان باید بتوانند نظرات خود را در مورد افراد داشته باشند. این رفتار می‌تواند تنش زیادی را در کلاس درس ایجاد کند و نقش منفی در آموزش کودک داشته باشد.

مطالعات نشان داده است که معلمانی که رابطه زیادی با والدین کودک دارند، مایل هستند تلاش بیشتری برای آموزش این کودک انجام دهند. اگر احساسات متفاوتی داشته باشید اشکالی ندارد، اما حفظ رابطه خوب با کادر آموزشی می‌تواند برای فرزند شما بسیار مفید باشد.

۷. اجازه دهید بچه‌ها روز‌های اول مدرسه را از دست بدهند

در حالی که ممکن است در روز‌های اول مدرسه هیچ اتفاق علمی رخ ندهد، مهم است که بچه‌ها آنجا باشند. در این زمان است که قوانین، انتظارات و روابط جدید بین بچه‌ها و معلمان ایجاد می‌شود. بهتر است همه بچه‌ها همزمان به هم معرفی شوند تا اینکه یک تازه وارد به کل کلاسی معرفی شود که قبلاً با هم پیوند برقرار کرده است.

همچنین، کار معلم حتی سخت‌تر می‌شود تا مطمئن شود که کودک جدید احساس راحتی می‌کند. بچه‌ها آن‌قدر سریع با هم دوست می‌شوند که از دست دادن فقط یک هفته از مدرسه می‌تواند به این معنی باشد که بسیاری از بچه‌ها قبلاً دوستان دیگری پیدا کرده‌اند.

منبع: روزیاتو

برچسب ها: کودکان ، والدین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۴:۴۹ ۰۳ شهريور ۱۴۰۲
چه زود گذشت روزهای خوب دبستان و دلواپسیهاش?