سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برخورد با خرده فروشان و معتادان متجاهر

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه وجود معتادان متجاهر باعث القای حس ناامنی در جامعه می‌شود، گفت : برخورد با خرده فروشان و معتادان متجاهر در کرمانشاه سرعت می‌گیرد.

مهدی حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در نشست با مدیرکل بهزیستی استان، فراوانی و وجود آسیب‌های اجتماعی را یکی از دلایل توسعه نیافتگی شهر‌ها و جوامع عنوان کرد و گفت : متاسفانه باید گفت کرمانشاه در این خصوص وضعیت مطلوبی ندارد و نبض این شهر در آسیب‌های اجتماعی تند می‌زند.

حاجیان یکی از مهترین معضلات اجتماعی استان را فراوانی معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر عنوان و اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از ۳۵۰۰ معتاد متجاهر در کرمانشاه داریم، افرادی که پایشان به روستا‌ها باز شده و همین عامل نگرانی‌ها را افزایش داده است.

وی تصریح کرد: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته بیش از ۹۰ درصد معتادان متجاهر استان کمتر از ۴۰ سال سن دارند، افرادی که می‌توانستند نیروی انسانی کارآمدی برای شهر و دیار خود باشند و باعث توسعه و رونق اقتصادی این دیار شوند، اما متاسفانه اعتیاد مسیر زندگیشان را تغییر داد.

رئیس پلیس استان کرمانشاه یادآور شد: حضور معتادان متجاهر در سطح شهر‌ها و روستا‌ها باعث القای حس ناامنی در میان مردم است، چون امروز همه می‌دانند این افراد به خاطر اینکه سرپناه و درآمدی ندارند و باید مواد مصرفی خود را تامین کنند، ممکن است دست به سرقت بزنند.

 حاجیان با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد جرائم رخ داده استان کرمانشاه مربوط به سرقت‌های خرد است، گفت: متاسفانه بخش عمده‌ای از این سرقت‌ها توسط معتادان متجاهر و افراد بی‌سرپناه رها شده در سطح شهر‌ها و روستا‌ها انجام می‌گیرد.

وی وجود خرده فروشان مواد مخدر را یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی کرمانشاه دانست و گفت: وجود این افراد باعث شده مواد به راحتی در دسترس افراد مختلف قرار گیرد، مجرمانی که تنها به منافع شخصی خود می‌اندیشند و جرم و گناهشان کمتر از قاچاقچیان نیست.

حاجیان تصریح کرد: موضوع دیگری که باید به آن اشاره کرد عدم بازدارندگی مناسب قوانین کیفری برای مقابله با توزیع کنندگان، خرده فروشان و قاچاقچیان مواد مخدر است که به آن‌ها این جسارت را داده که پس از محاکمه دوباره به این چرخه بازگردند.

وی یادآور شد: تقنین مقررات پیشگیرانه در حوزه آسیب‌های اجتماعی در کنار تجدیدنظر در صدور برخی احکام صادره موضوعاتی است که می‌تواند به بهبود وضعیت و تشدید برخورد با قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر کمک کند، هرچند نباید از حمایت همیشگی دستگاه قضائی از اقدامات پلیس و اهتمام آن‌ها در برخورد و مقابله با این دسته از مجرمان به سادگی گذشت که جای قدردانی دارد .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.