سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون استاندار کردستان:

عملکرد ادارات کردستان در مدیریت مصرف برق ضعیف است

رشیدی پور گفت: در حوزه بهینه سازی مصرف و مدیریت برق شاهد کم کاری برخی از دستگاه‌ها در استان هستیم که جای انتقاد دارد.

عبدالله رشیدی‌پور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان امروز در سومین کارگروه استانی مدیریت تقاضا و مصرف برق کردستان در سنندج اظهار کرد: ۵۲ دستگاه اجرایی در کردستان ژنراتور دارند، اما در زمان اوج مصرف برق از آن استفاده نمی‌کنند.

او خاطرنشان کرد: در صورت عدم همکاری مولد‌های این دستگاه‌ها به سایر دستگاه‌ها واگذار خواهد شد و در این زمینه با کسی تعارف نداریم.

رشیدی‌پور افزود: متاسفانه در حوزه بهینه‌سازی مصرف و مدیریت برق شاهد کم کاری برخی از دستگاه‌ها در استان هستیم که جای انتقاد دارد.

او با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی در جامعه، خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود منابع در جهان و افزایش جمعیت، مدیریت مصرف انرژی ضروری است و این مهم با آگاه سازی مردم و همکاری مشترکان قابل تحقق است.

به گفته رشیدی پور ،  جهان به سمت و سویی در حال حرکت است که مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف آب و برق به خود مردم واگذار می‌شود و این مهم در کشور ما هم باید تحقق پیدا کند.

او اضافه کرد: فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی باید در سطوح مختلف جامعه دنبال شود و در این راستا از ظرفیت رسانه‌ها بهره بگیریم، چراکه انرژی بحثی عمومی است و دستگاه‌ها و مردم باید در زمینه استفاده درست از آن احساس مسئولیت داشته باشند.

رشیدی‌پور در ادامه با اشاره به تردد زائرین اربعین برای دومین سال از مرز باشماق عنوان کرد: با تلاش و همراهی مجموعه‌های مختلف زیرساخت‌های لازم در مرز فراهم شده و امیدواریم شاهد تردد شمار زیادی از زائران اربعین حسینی از مرز رسمی باشماق باشیم.

مشترکین برق در کردستان ۸۲ میلیارد ریال پاداش گرفتند

 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان  نیز اظهار کرد: بخش عمده‌ای از زمان پیک مصرف برق سپری شده و امیدواریم بخش باقیمانده را با کمترین تنش طی کنیم.

هیوا لهونیان عنوان کرد: ۱۰ هزار و ۵۰ تفاهم نامه با بخش کشاورزی برای مدیریت بار منعقد شده و در حوزه کشاورزی هوشمندسازی شبکه برق انجام و به صورت نقطه‌ای و موردی برنامه مدیریت بار اجرا شده است.

به گفته او، در بخش صنعت نیز یک هزار و ۵۲۲ تفاهم نامه نامه منعقد شده است.

لهونیان با بیان اینکه تلاش در راستای ایجاد شبکه پایدار و جلوگیری از قطعی برق در واحد‌های تولیدی از نکات بسیار مهمی بود که به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه عملکرد خوبی در این خصوص داشتیم، گفت: با مدیریت بهینه برق صنایع حساس مانند طلای زرکوه قطع نشد که این مهم حاصل تلاش شبانه روزی همکاران و همراهی بسیار خوب مشترکین در سطح استان بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان اضافه کرد: استفاده از مولد‌های دستگاه‌های مختلف در زمان اوج بار از سیاست دیگر وزارت نیرو است که در این زمینه نیازمند همراهی بیشتر دستگاه‌های مختلف دارای مولود هستیم.

او با تاکید براینکه ظرفیت استفاده از مولد‌ها در استان ۱۰۰ مگاوات است، اما کمتر از پنج درصد آن محقق شده، گفت: یک هزار و ۶۱۶ تفاهم نامه در بخش اداری در راستای کاهش مصرف برق ادارات منعقد شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان افزود: براین اساس مقرر شد ادارات مصرف برق خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته در ساعات اداری ۳۰ درصد و غیراداری ۶۰ درصد کاهش دهند که عملکرد در این بخش نسبتا خوب بود.

لهونیان با بیان اینکه در بخش خانگی هم مشترکینی که نسبت به سال گذشته مصرف خود را کاهش دهد، مشمول پاداش قرار می‌گیرند، گفت: اجرای این طرح تاثیرگذار بود و رشد مصرف برق در این بخش فقط ۷ دهم درصد بود.

او با بیان اینکه تاکنون ۸۲ میلیارد ریال پاداش به مشترکین خانگی در استان پرداخت شده است، گفت: تاکنون ۲۰۲ هزار و ۵۵۹ قبض مشترکان خانگی مشمول پاداش شده اند که ۱۱ هزار قبض آن رایگان بود.

به گفته لهونیان، در بخش عمومی و اداری مصرف برق ۲.۸ درصد و در بخش صنعت ۱۵.۷ درصد افزایش داریم، اما در بخش کشاورزی با کاهش ۱۲ درصد روبرو بودیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.