سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهبازی در صف اول:

طاغوت‌های داخلی، خارجی و اقتصادی نمی‌خواهند مردم به صحنه انتخابات بیایند

فعال سیاسی عدالتخواه گفت: طاغوت‌های داخلی و خارجی می‌خواهند مردم به صحنه انتخابات نیایند که بدترینشان طاغوت اقتصادی است.

محمدصادق شهبازی فعال سیاسی عدالتخواه با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر با عنوان نقش گروه‌های سیاسی در انتخابات رقابتی گفت: همه صدا‌ها باید شنیده شوند. طرح شفافیت تصویب می‌شود و اجرا نمی‌شود و یا مالیات بر خانه‌های خالی تصویب می‌شود، اما به جایی نمی‌رسد. در این فضا کار‌های اساسی کنار رفته و بعضی نماینده‌ها انگار می‌خواهند اقتدار خود را در منطقه خود تثبیت کنند.

وی ادامه داد: اتفاقی که در عزل معاون سیاسی وزیر کشور افتاد این بود که تهدید کردند که باید عزل شود و وزیر استیضاح شوند. برخی نمایندگان انگار کارشان عزل و نصب است.

شهبازی بیان کرد: اتفاقی که در مورد دناپلاس و فیدلیتی افتاد را صداوسیما باید جلوی آن را بگیرد. شورای قوا که جای قانونگذاری را گرفته، اما نمایندگان با آن کاری ندارند.

فعال سیاسی عدالتخواه گفت: نمایندگانی که در مجلس حاضر نیست را صداوسیما را نشان دهد. اگر امروز مجلس در راس اموری که امام می‌گفتند نیست به این دلیل است که نماینده‌ها به مجلس قانع نیستند و اولین پستی که به آن‌ها پیشنهاد می‌شوند، می‌روند.

وی اظهار کرد: تبیین مسائل اصلی بر زمین مانده است مثلا حق اعتراض تصویب نشده است. این حق در قانون محدود شده که باید اصلاح شود.

فرصتی نابرابر در انتخابات داریم

شهبازی گفت: در عدالت آموزشی دچار نفرین استعداد شدیم و افراد برتر کنکور از قشر پولدار هستند. اصلاح نظام بانکی و وام‌های سمی و خلق پول کشور را بهم ریخته است. مجلس باید این‌ها را در قانونگذاری و بخش دیگر را در نظارت بگذارد. این مسائل در دعوا‌های سیاسی گم می‌شود لذا صداوسیما باید این‌ها را تبیین کند.

فعال سیاسی عدالتخواه افزود: ما یک فرصت نابرابر انتخابات داریم که یک جناح غربگرا و یک جناح محافظه کار است. این وضعیت را اگر صداوسیما برهم نزند مثل کنکور می‌شود. بخش زیادی از مردم این دو جناح را مطلوب خود نمی‌بینند و باند قدرت می‌دانند.

وی ادامه داد: زمان محدود انتخابات که در یک هفته آن را می‌گذارند فرصت انتخابات را از مردم گرفته، چون سلبریتی‌ها تبلیغات می‌کنند و یکی می‌گوید تکرار می‌کنم. این فرایند نیاز به اصلاح دارد. صداوسیما باید تریبون بدهد و مردم توان تشخیص پیدا کنند و کسانی که شب انتخابات پیدایشان می‌شوند، شناخته شوند.
شهبازی بیان کرد: نماینده‌ای که ایده برای اداره کشور ندارد یا جناح غربگرا که صورتشان را تیغ بیندازند و ریش بزی بگذارند و جناح محافظه کار هم ریش بلند بگذارند لذا صداوسیما باید کاری کند که دوغ و دوشاب قابل شناسایی شود.

بدون حضور مردم، کشور درست نمی‌شود

فعال سیاسی عدالتخواه گفت: بخشی از تاکید رهبر انقلاب بر حضور مردم مبتنی بر مبانی دینی است. بخش دیگر هویت انقلاب و نظام ما است که بدون حضور مردم هویت دینی اش حفظ نمی‌شود. هر جا که مردم نیامدند یکسری از باند‌های قدرت مسیر را بجای دیگر بردند و در آخر امثال حذف ارز ۴۲۰۰ و حقوق و دستمزد و غارت کشور و بانک‌های خصوصی و خصوصی سازی‌های افسارگسیخته و حاکم شدن خام فروشی‌ها درست شدند.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم کشور درست شود بدون حضور مردم نمی‌شود، چون قدرت‌های خارجی نتوانستند جلوی مردم بایستند. رهبران انقلاب ما با توجه به بحران‌ها تاکید می‌کنند حضور مردم لازم است.

نقش طاغوت‌ها در انتخابات

شهبازی بیان کرد: طاغوت‌های داخلی و خارجی می‌خواهند مردم به صحنه انتخابات نیایند. طاغوت‌های خارجی مثل آمریکا، اما طاغوت‌های سیاسی داخلی می‌گویند بجای مردم تصمیم بگیریم و می‌خواهند انتخابات منطقه‌ای و تناسبی شود و جناح محافظه کار می‌خواهند مردم کمتر رای دهند تا برنده شوند و جناح غربگرا می‌گوید ما نیاییم تا برنده شوند لذا نمی‌آییم. فضایی می‌خواهند درست کنند که بسیج زدایی شوند.

وی افزود: متحجرینی که می‌گفتند مردم رای ندهند و مجتهدین رای بدهند و یا روشنفکرانی که می‌گفتند مردم به خانه بروند و ما به کارمان برسیم. جریان سوم که از همه خطرناکتر است طاغوت‌های اقتصادی هستند که کاری می‌کنند مردم درگیر زندگی روزمره‌شان شوند. شهید بهشتی می‌گوید سیاست‌ها باید طوری تنظیم شود که مردم بتوانند به رشد و تعالی برسند.

فعال سیاسی عدالتخواه گفت: متاسفانه مجلس نهم و دولت دهم به وارداتچی‌ها نقش دادند. چرا در کشور تولید پا نمی‌گیرد و شرکت‌های دانش بنیان هم همین‌طور. خصوصی سازی‌های افسارگسیخته و مجموعه‌هایی که هستند که به پتروشیمی وصل هستند و صنایعی که ارزش افزوده ندارند و منابع مردم را می‌برند می‌خواهند انتخابات نباشد و می‌گویند بانک مرکزی خصوصی باشد و کارگری که مقابل دشمن خارجی باشد می‌گوید مرا به زور شرکتی می‌کنید و قرارداد رسمی نمی‌بندید و قرارداد موقت می‌بندید. امروز جریان‌های سرمایه سالار می‌خواهند دولت را ضعیف کنند لذا اگر مردم در انتخابات بیایند این‌ها ضعیف می‌شوند.

وی ادامه داد: این‌ها نگاه تحقیرآمیز دارند و بگویند فلانی لولو است تا مردم رای ندهند. فضا را باز کنید و مجموعه عدالتخواهی بیتشرین برنامه را برای مجلس قبل داد و مثل ما در کشور صد‌ها گروه هستند چرا راه برای این‌ها باز نمی‌شود و هر کسی خارج از گروهشان باشند را بگویند منافق و غیره. این‌ها متحجرین هستند و ذی‌نفع مسائل اقتصادی هستند و نمی‌گذارند مردم حال خوش اول انقلاب را داشته باشند.

شهبازی بیان کرد: هر جا که گروهی از مردم دلسوز ایستادند اوضاع خوب شد. در مجلس فعلی و قبلی قانون چک جلو رفت و چهل درصد پرونده‌ها از قوه قضاییه بیرون آمد یا در مجلس قانون راهبردی را مصوب کردند یا مالیات بر خانه‌های خالی و قانون شفافیت آمد. نقاط ضعف را به عنوان جریان عدالتخواهی می‌گوییم نمی‌توان گفت با آمار دادن امیدآفرینی کرد.

مجلس می‌تواند سیصد دیالمه داشته باشد

فعال سیاسی عدالتخواه بیان کرد: یکسری ایستادند تا کار‌های خوبی انجام دهند. برخی اوضاع در برنامه‌های توسعه ما که با نگاه عدالتخواهی نوشته نمی‌شود و حرف از توسعه سرمایه داری است. انبوهی قوانین خوب داریم در مجلس، اما مجلس می‌تواند سیصد دیالمه داشته باشد و اینطور نباشد بروند با یک فرد دست چندم خارجی سلفی بگیرند و در بیست دقیقه برجام تصویب شود. حرمت امامزاده را متولی باید نگه دارد.

وی گفت: کار ما دفاع از جمهوری اسلامی است و آرمان‌هایی که رهبر انقلاب می‌گویند. فشار‌های اقتصادی الان با دهه ۶۰ شوخی است. ما می‌خواهیم نظامی ساخته شود که کرامت مردم حفظ شود.

فعال سیاسی عدالتخواه بیان کرد: مجلس اول برآمده از مردم بودند مثل دیالمه، ولی خیلی از قوانین آن موقع که سطح سوادشان بالاتر از الان نبوده است. متاسفانه شرط مدرک و سنی غلط گذاشتند. مجلس خوب ما یک مجلس نیست که نام ببریم.

وی افزود: شفافیت قرار بود فضا را باز کند، اما مضحکه‌ای از آن باقی ماند و تصویب کردند بغیر از مسائل امنیت ملی مسائل منطقه‌ای هم نباید در آن باشد. 
شبکه تلویزیونی برای مجلس ایجاد شود.

شهبازی تصریح کرد: آدم جدی باید به مجلس برود. کسی که فاسد نیست. یکی از کار‌هایی که درباره شفافیت شود این است که یک شبکه تلویزیونی، صحن مجلس را زنده پخش کند. نه آقای غلامرضا را دیدم و نه میشناسم که یک بخشنامه برای نمایندگان کذاشت، اما نمایندگان فشار بیاورند وی را عزل کنند این یعنی مجلس خود را جدی نگرفته است. انتظار بود وزیر کشور ایستادگی کند ولو به قیمت استیضاح.

وی اضافه کرد: از کار‌های معاون سیاسی معزول وزارت کشور بوی ایستادگی می‌آید چرا این آدم‌ها در مجلس نیستند. رئیس مجلس باید در برابر این اقدام ایستادگی می‌کرد.

فعال سیاسی عدالتخواه گفت: اینکه امام راحل سه بار می‌گویند مسئولان طعم فقر را چشیدند برای این بود که حذف ارز ۴۲۰۰ از آن بیرون نیاید. اگر چشیده بودند برای دنا و فیدلیتی دست و پا نمی‌زدند و آنجایی که برجام و اف‌ای تی اف باشند سکوت کنند. اگر چشیده بودند بچه خود را به مدارس غیرانتفاعی نمیفرستادند و بچه مردم به مدرسه دولتی برود.

تبعیض قانونی شده است

شهبازی گفت: مجلس اول مردم درد مردم را چشیده بود و زندگی اشرافی نداشتند. طرح تحول سلامت بودجه‌ها را به خود می‌کشد، اما رزیدنت بیمارستان درگیر مشکلات مالی است.

وی بیان کرد: نماینده اگر وامدار باشد منافع آن‌ها را تامین می‌کند. مرحوم شیبانی که در پنج الی شش مجلس بود و در یک دوره که رای نیاورد مردم برای شورای شهر به وی رای دادند و در آخر در خانه‌ای اجاره‌ای فوت کرد. با برنامه ریزی می‌توان جلوی آمریکا ایستاد. سازوکار‌ها باید تبعیض را بردارند. بالاتر از فساد تبعیض است که خیلی وقت‌ها قانونی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۱۱:۳۲ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
با این اوضاع اقتصادی بعید میدونم. مگه اینکه این پولی که از کره جنوبی پس گرفتند رو نفری 100 دلار بدن به مردم. از آن به بعد هم ماهی صد دلار بدند به همه
محمودزاده
۱۱:۲۱ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
یکی از آنان ستاد هدفمند کردن یارانه ها بود که باعث شد که پولدارها هر روز پولدارتر و فقرا هر روز فقیر تر شوند و این شکاف طبقاتی در جامعه بوجود آید
علی
۱۱:۱۷ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
آقای عدالتخواه نیازی به فرافکنی نیست. مردم نمایندگان را می‌بینند و زندگی و عملکردشان و انگیزه شان از کاندید و نماینده شدنشان را هم می‌سنجند. نیازی به دخالت طاغوت ها نیست.
عباس گودرزی
۱۱:۱۵ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
سلام ، برادر به اصطلاح سیاسی ، طاغوت یعنی شیطان و با توجه به اشارات جنابعالی یعنی عده ای از نمایندگان مجلس شیطان هستند یا برادر شیطان . لذا مردم نیز به خاطر عدم برخورد قضایی با شیاطین ( اختلاسگران ، رانت خواران ، قاچاقچیان ارز و سکه و شمش و.همدستی با مافیای خودرو .. ) نمی خواهند در زمین شیاطین بازی کنند . تنها عاملی که آنها را به پای صندوق می کشد تبعیت از ولی امر مسلمین است . لذا اگر اصلاحات در قوه قضائیه اتفاق بیفتد و جرم با پول خرید و فروش نشود و خاله ، خواهر زاده ای باعث عفو و بخشش نشود ملت فرزندان همان هایی هستند که در مقابل حدود 85 کشور تا دندان مسلح دست خالی با خون خود دفاع کردند . بیگانگان نمی توانند روی اصل ملت اثر بگزارند این نفوذی های داخلی و به قول شما شیاطین داخلی نفوذی هستند که با مشاوره های غلط یا دست درازی به بیت المال مردم را مایوس می کنند . اطراف بدن ما پر از میکروب و ویروسی است تا بدرون نفوذ نکنند هیچ آسیببی به بدن نمی رسد . پس بیندش و بعد خود را سیاسی حساب کن
وحید
۰۶:۵۳ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
موندم چرا تائید صلاحیت میشن اینایی و که میگید متاسفانه فقط حرفهای قشنگ میبینیم فقط و...
تویوتایی که پراید شد!
۰۱:۴۳ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
آنچه مانع حضور بسیاری از مردم در انتخابات است موضوعاتی مثل دریافت خودرو رانتی توسط نمایندگان ،ممنوع النطق و حکم زندان برای کسی که این رانت را فاش کرد و ...... مباشد.
حقوق نجومی نمایندگان عامل دیگری است که مانع حضور بسیاری از مردم در پای صندوق می‌شود.
عامل دیگر موضوع فساد در خودرو است که اثبات شد تماما دست مجلس و دولت است. وقتی بنجلهای چینی،به دو برابر قیمت جهانی ، به صورت مونتاژ به مردم بیچاره فروخته می‌شود. آنهم به شکل پیش خرید !!!! و علافی چند ماهه !!!! و خرید در بورس به دو برابر قیمت پایه کارخانه !!!!!
موضوع دیگر ،گرانی لجام گسیخته در کشور است. قیمت گوشت قرمز،نسبت به سال قبل بیش از دو برابر شده !
ناشناس
۰۱:۲۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
و مسؤلان نیز خدمت رفاهی اقتصادی خوبی ندارند .مگه چندتا مسؤل مرتبط با رفاه اجتماعی هستش ؟ چرا مثلا مجلس گستاخ نسبت به تأمین رفاه اجتماعی در سطح عالی کمک رسان نیست ‌.موقع انتخاب رأی خواه می‌شود موقع خدمت رأی فریب . نظرسنجی نشان می‌دهد مبلغ پرداختی بابت کار کافی نیست. اگر‌شما مواجه شوید که رأی پولی شود فوری‌ می‌گویی این دیگر‌ تحت تأثیر فلان است . مسخره بازی تا کی .
ثواب صالحات یا حسین .
اگر‌ یک‌مسؤل به تأمین اجتماعی ترجیح باشه‌ جالب نیست.
سازمان سنجش برای اینکه دانشگاه دولتی قبول‌ نشی سؤالات تدریس نشده طراحی می‌کند.
مجلس برای اینکه رأی ندهید مبلغ با کفایت پرداخت نمی‌کند.
مقصر مشکلات مسؤلان هستند .
مگر‌ آن ماشین خوب را با وام تعیین شده توسط‌ مجلس می‌توانید سفارش دهید؟ پس مشکل بی کفایتی در مدیریت را به دیگران نسبت ندهید . ساده ترین طراحی به اسکناس نسبت می‌دهند. با یک اسکناس دپو شده این تعداد دروغ جالب نیست .
ناشناس
۰۱:۰۳ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
وقتی رای مردم در وصع زندگی تاثیری ندارد و مسئولان دارند چپاول می‌کنند و گرانی سرسام آور است چرا رای بدهیم
ناشناس
۰۱:۰۰ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
مرگ بر طاغوت وطاغوت صفتان داخلی وخارجی ،به کوری چشم آنها ایرانیان مسلمان در انتخابات شرکت می کنند
ناشناس
۲۲:۱۰ ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
چرا ضد و نقیض حرف می زنی ؟
ناشناس
۰۰:۵۶ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
حرف شما درسته ولی مگه گوش میکنند
در حالیکه مردم خیلی وقته ازین دو‌جناح گذشتن و امیدی ام ندارن کاری انجام بدن
هر روز تو چند خبرگزاری کل کل و رانت و منفعت جویی اینارو میبینیم‌