سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح سلامت خانواده جایگزین نظام ارجاع می شود

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران، از جایگزینی طرح سلامت خانواده با نظام ارجاع در شهر‌ها خبر داد.

مسعود مشایخی گفت: از ابتدای شهریور طرح سلامت خانواده در مناطق شهری، جایگزین نظام ارجاع می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت افزود: پزشکانی که در مطب، بیماران را ویزیت می‌کنند باید از مسیری مشخص از بیمه‌ها، دریافتی داشته باشند که این موضوع در نظام ارجاع فراهم نبود بنابراین با اجرای طرح سلامت خانواده مسیر پرداخت به پزشکان به ازای گروه‌های مختلف بیماران مشخص می‌شود.

مشایخی گفت: از مزایای طرح جدید این است که بیمه شدگان هیچ پرداختی نخواهند داشت در حالی که در نظام ارجاع حدود ۱۰ درصد باید پرداخت می‌کردند اما در طرح سلامت خانواده همه‌ خدمات به بیماران در طرح سلامت خانواده رایگان است.

مدیر کل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت افزود: همکاران پزشک در طرح سلامت خانواده بدون دوگانگی در ویزیت بیماران را می‌بینند؛ در طرح قبلی ۳ هزار پزشک حضور داشتند و ۴ میلیون بیمه شده را ویزیت می‌کردند و در طرح جدید هیچ پزشکی مطب خود را تعطیل نمی‌کند بلکه همه پزشکان امکان فعالیت دارند و بیش از ۶۵ میلیون نفر از بیمه شدگان را هدف قرار می‌دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲
آقا این چه وضعی است در بیمارستانها؟! همه چی نا مرتب است. مادرم را عمل ارتوپدی کردیم در طول ۱۰ روز از اول تا آخر حضورمان در بیمارستان دولتی نتوانستیم دکتر را ببینیم. مشکل اصلی این است که نیرو در بیمارستانهای دولتی کم است و این هم علت دارد. می پرسید علت چیست؟ علت کمبود کادر بیمارستانهای دولتی این است که تصمیم گیرندگان افزایش کادر بیمارستانهای دولتی یا اکثریتشان خود پزشک هستد و در نتیجه در بیمارستانهای خصوصی سهم دارند یا به نوعی و به هر ترتیبی در این بیمارستهای خصوصی سهم می برند و در نتیجه اجازه افزایش تعداد پرستار در بیمارستانهای دولتی را می دهند چون در غیر این صورت کیفیت خدمات بیمارستانهای دولتی بالا می رود و بیمارستانهای خصوصی مجبوراند خدماتشان را ارتقا دهند و در نتیجه رقابت پیش می آید و این باعث افزایش کیفیت کل درمان چه دولتی و چه غیر دولتی می شود، این در حالی است که این تصمیم ناصواب سرکرده های مافیای قدرتمندان حوزه بهداشت، کل کشور را عقب نگه می دارد. لطفا کاری کنید که تصمیم گیرندگان و افراد موثر در تصمیم حوزه بهداشت ، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در اتخاذ این قبیل تصمیمات ذی نفع نباشند. با تشکر