سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰ اشتباه رایج هنگام شروع کسب‌وکار استارت‌آپی

مدیرعامل یک شتابدهنده در حوزه علوم شناختی ۱۰ اشتباه رایج هنگام شروع فعالیت استارت‌آپ‌ها را تشریح کرد.

 سید مهدی خلیق رضوی مدیرعامل یک شتابدهنده ایرانی فعال در عرصه علوم شناختی در مراسم بررسی اشتباهات استارت آپ ها که در دانشگاه معماری و هنر پارس برگزار شد، اظهار کرد: اشتباهات استارت‌آپ‌ها از شروع تا مرحله رشد بسیار است که ۱۰ اشتباه مهم از بین همه استارت‌آپ‌ها استخراج شده است.

خلیق رضوی افزود: نخستین اشتباه انتخاب نادرست تیم اولیه است که باعث به وجود آمدن مشکلات فراوان در مسیر تولید محصول می‌شود.

دومین اشتباه این است که افراد تصور می‌کنند اولین ایده بهترین ایده است در صورتی که بسیاری از شرکت‌های موفق،  از ایده اولیه خود بسیار فاصله گرفته اند و محصول نهایی با ایده‌های دیگر به نتیجه رسیده است.

ارائه ایده بدون تیم قوی سومین اشتباه استارت‌آپ‌ها است که باعث نتیجه نرسیدن ایده و تبدیل نشدن به محصول می‌شود.

برخی شرکت‌ها زمانی که ایده به نتیجه اول می‌رسد سریعا اقدام به گسترش فعالیت خود می‌کنند که باعث تمام شدن سرمایه شرکت می‌شود و این چهارمین اشتباه شرکت‌های استارت‌آپ است.

اگر گروه‌ها تصمیم گیری با کیفیت نداشته باشند نمیتوانند به شرکت به درستی خدمتت کنند.

هفتمین اشتباه این است که انتخاب نکنید که چه کارهایی می‌خواهید انجام دهید و ندانستن این نکته که اولویت بندی چقدر برایتان مهم است، زیان بار خواهد بود. همچنین عدم تمرکز باعث از دادن بیزینس خواهد شد.

مسئولان استارت‌آپ‌ها اگر از نقاط ضعف خود اطلاع نداشته باشند تیم اولیه قوی نمی‌توانند تشکیل دهند که این هشتمین اشتباه است.

رضوی بیان کرد: اشتباه نهم استفاده از افرادی که است که از اشتباهات خود درس نمی‌گیرند و آن‌ها را برطرف نمی‌کنند. نادیده گرفتن مراحل بعدی و نداشتن آینده‌نگری دهمین اشتباه استارت‌آپ‌ها است.

و در آخر بنیان گذار دانشگاه معماری و هنر پارس، گلابچی در سخنرانی خود اذعان داشت : در این دنیای پر از تحول چگونه باید قدم برداشت؟ باید آینده را دید و برای آینده آماده شد و به همین دلیل حضور استارت آپ ها و شتابدهنده ها برای پیشرفت ضرروری هستند. و هدف از این کار تربیت دانش آموختگانی است که خودشان کارآفرین باشند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.