سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون پارلمانی رئیس جمهور:

نقش رسانه و جهاد تبیین در مقابل جنگ شناختی دشمن اهمیت زیادی دارد

سید محمد حسینی گفت: در ابتدای دولت، مشکلات زیادی وجود داشت با این حال اقدامات بزرگی در همه حوزه‌ها انجام شده است.

سید محمد حسینی در نشست خبری خود با اشاره به جنگ نرم و شناختی دشمن علیه کشور اظهار کرد: قدرت رسانه‌ای دشمن را در پاییز سال قبل دیدیم به گونه‌ای که حتی برخی خواص هم تحت تاثیر قرار گرفته بودند. در نظام اسلامی مردم هرچه بیدارتر بوده و در صحنه باشند برای نظام بهتر است و رسانه‌ها در بیدار و آگاه سازی مردم نقش مهمی دارند. نقش رسانه و جهاد تبیین در مقابل جنگ شناختی دشمن اهمیت زیادی دارد، زیرا رسانه‌ها می‌توانند شایعات و ابهامات را روشن کنند.

وی ادامه داد: در ابتدای دولت، زمین ناهموار و مشکلات زیادی وجود داشت. دولت در شرایطی روی کار آمد که با کم کاری در گذشته مواجه بود به گونه‌ای که وزیر مسکن افتخار می‌کرد که حتی یک مسکن نساخته است با این حال در دوره دولت سیزدهم اقدامات بزرگی در همه حوزه‌ها انجام شده است.

معاون رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه رویکرد دولت تعامل سازنده با مجلس بوده است، افزود: همه معاونت پارلمانی دستگاه‌های اجرایی با مجلس تعامل دارند. در این مدت یک وزیر استیضاح شد و سه وزیر را هم دولت تغییر داد و در همه این موارد تعامل با مجلس وجود داشت. امیدواریم به زودی هم وزیر ورزش معرفی شود. حداقل درباره ۱۲ وزیر جمع آوری امضا برای استیضاح در مجلس داشتیم که فقط دو مورد جدی شد که وزیر بهداشت در کمیسیون حل شد و به صحن نرسید و وزیر صمت استیضاح شد.

وی ادامه داد: در دولت ۱۲ استیضاح وجود داشت و ۶ وزیر استیضاح شد بنابراین در مقایسه با گذشته، یک مورد زیاد نیست. دولت موظف به پاسخگویی به تذکرات کتبی و شفاهی نیست، اما آن‌ها را پاسخ می‌دهیم.

حسینی درباره تعامل دولت و مجلس، خاطرنشان کرد: ۸۲ درصد تذکرات به رئیس جمهور به معاونت‌ها و زیرمجموعه‌های دولت مربوط می‌شده نه شخص رئیس جمهور. مثلا اخیرا مطرح شده وزارت خانواده تشکیل شود تا نظارت بیشتری داشته باشند، اما همین حالا هم بر مسائل زنان و خانواده نظارت دارند. فقط ۸ مورد کارت زرد مطرح شده که در مقایسه با دولت گذشته در دو سال اول، آمار کمتری بوده است. رئیس جمهور با مجامع استانی همه استان‌ها دیدار داشته است. نمایندگان به وزرا دسترسی دارند.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور ۱۱ بار به مجلس رفته و ۴ جلسه مشترک دولت و مجلس برگزار شده است، گفت: از ابتدای دولت، ۵۰۰ جلسه در کمیسیون‌های تخصصی بین وزرا و معاونین رئیس جمهور و نمایندگان برگزار شده است. بیشترین جلسه درباره وزارت صنعت، جهاد کشاورزی، نیرو، اقتصاد و تعاون برگزار شده است. مجلس ۶۸ بیانیه در دو سال اول دولت صادر کرده که بیشتر این بیانیه‌ها در حمایت و تقدیر از اقدامات دولت بوده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: ۹۰ لایحه را دولت به مجلس تقدیم کرده است. ۱۳۷ لایحه از دولت قبل باقی مانده بود که دولت سیزدهم ۱۸ لایحه را تقاضای استرداد کرده و با سایر لوایح موافقت کردیم.

حسینی با اشاره به ۱۱۴ سفر استانی و ۱۸۲ شهرستان، گفت: در این سفر‌ها با مشکلات آشنا شده و آن‌ها را در دولت مطرح می‌کنیم تا در دولت این مشکلات بررسی و درباره آن‌ها تصمیم گیری شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.