سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنگوی ستاد انتخابات:

وزارت کشور آمادگی برگزاری انتخابات الکترونیک را دارد

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به قانون جدید انتخابات گفت: برای برگزاری انتخابات الکترونیک وزارت کشور اعلام آمادگی می‌کند، اما شورای نگهبان باید حتما آن را تایید کند.

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفتگو یی تلویزیونی راجع به قانون جدید انتخابات گفت: قانون جدید انتخابات در چند حوزه نسبت به قانون قبلی تفاوت‌هایی دارد و در آن سعی شده سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در دستور کار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اصلی‌ترین تفاوت دو مرحله‌ای شدن فرایند ثبت نام داوطلبان است که شامل پیش ثبت نام و ثبت نام اصلی می‌شود.

وی با بیان اینکه ۷ روز برای پیش ثبت نام در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: در این دوره از انتخابات وزیر کشور رئیس هیات اجرایی مرکزی انتخابات خواهد بود.

سخنگوی ستاد انتخابات گفت: تغییر دیگر مربوط به مواعید می‌شود با توجه به اینکه تعداد زیادی از افراد برای انتخابات ثبت نام می‌کنند جهت تضییع نشدن حقوق ثبت نام کنندگان در هیات‌های اجرایی و نظارت مدت زمانی که برای بررسی نیاز است، توسعه یافته است.

اسلامی با بیان اینکه هیات‌های اجرایی انتخابات دو هفته قبل از ثبت نام اصلی شکل می‌گیرند، گفت: تغییر دیگر به الکترونیکی شدن فرایند ثبت نام مربوط می‌شود.

وی افزود: تغییر دیگر برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در یک هشتم حوزه‌های رای گیری است.

اسلامی گفت: از سال گذشته وزارت کشور برنامه گسترده‌ای در راستای زیر ساخت داشت، مشکلات به صورت جز به جز شناسایی شد و وضعیت ما با توجه به ماده‌ای که به انتخابات الکترونیک اشاره دارد مناسب است.

وی اضافه کرد: برای برگزاری انتخابات الکترونیک وزارت کشور اعلام آمادگی می‌کند، اما شورای نگهبان باید حتما آن را تایید کند.

وی در مورد پیش ثبت نام گفت: براساس قانون فرایند ثبت نام دو مرحله‌ای شده است تا وقت موسعی به داوطلبان دهد تا مدارک و اطلاعات هویتی خود را در دوره پیش ثبت نام ارائه کنند.

اسلامی در تکمیل سخنانش گفت: در دوره گذشته شاهد بودیم برخی از داوطلبان تقاضای داوطلبی می‌کردند، اما با توجه به وقتی که در اختیار بود مدارکشان به صورت دقیق راستی آزمایی نمی‌شد و این افراد به صورت داوطلب حچضر پیدا می‌کردند، ولی بعداً مشخص می‌شد یکی از مدارک ناقص است حتی برعکس این قضیه را هم می‌شد مشاهده کرد وقت مقتضی در اختیار داوطلب نبود تا مدارکش را بارگذاری کند و راستی آزمایی‌ها در زمانی موسع صورت گیرد.

اسلامی گفت: ثبت نام اصلی ۲۷ مهر و به مدت ۷ روز است، براساس قانون ۷۰ تا ۱۱۰ روز قبل از ثبت نام اصلی باید به صورت الکترونیک ثبت نام اولیه صورت گیرد، درگاهی در وزارت کشور ایجاد شده است، متقاضیان داوطلبی نمایندگی مجلس شورای اسلامی از دوشنبه ۸ صبح تا ساعت ۱۸ عصر می‌توانند به این لینک مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه کسانی که تابعیت اکتسابی یا غیر ایرانی دارند نمی‌توانند داوطلب شوند، گفت: اگر فردی گواهی موقت داشته باشد مدارکش براساس استعلاماتی که از دستگاه‌های مربوطه اخذ می‌شود، راستی آزمایی می‌شود. ملاک مدرک داوطلب در زمان ثبت نام اصلی است. داوطلب تایید صلاحیت شده می‌تواند یکبار تغییر حوزه دهد.

وی گفت: هرکسی در هر کجای کشور می‌تواند رای خود را به صندوق بیاندازد.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور با بیان اینکه کسانی که خارج از کشور هستند حتما باید به شکل حضوری در نمایندگی‌های سیاسی ثبت نام کنند، در مورد تبلیغات زود هنگام انتخابات گفت: تبلیغات زود هنگام زمانی غیر قانونی است که صلاحیت فرد به عنوان نامزد تایید نشده است و همه داوطلبان باید این مسأله را رعایت کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۰۰ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
در انتخابات الکترونیکی به راحتی میشود گفت که 90 درصد مردم در انتخابات شرکت کردند . حتی اگر کمتر از 20 درصد شرکت کننده باشد. چون با مرور زمان شاهد ریزش چشمگیر رای دهندگان بودیم.
ناشناس
۰۸:۴۳ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
هر جوری حساب کنید آخر اونی که باید بیاد گند بزنه به کشور میاد پول خرج این دستگاه های مضخرف نکنید
ناشناس
۲۳:۰۹ ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
تا وقتی نماینده ها قانون شاف سازی نظارت بر نماینده را تصویب نکنند رای دادن به یک عده برای رفتن به مجلس، برای استفاده از رانت و قدرت است ....
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
با دستی کم تقلب و دزدی میشه که به فکر الکترونیکش افتادید خدا خودش رحم کنه با این الکترونیک
ناشناس
۱۲:۴۶ ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
بین نماینده ها مناظره و بزن بزن راه بندازین شاید از یکیش خوشمان آمد بهش رای دادیم
کمیل
۱۲:۴۰ ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
کشور به نمایندگان تحصیل کرده واقعی، و نه با مدارک جعلی و رانتی، نیاز دارد که صبغه ملی داشته باشند که طبق تجربه چهل و اندی ساله ، اینها ثبت نام نکرده ، رد صلاحیت خواهند شد .
ناشناس
۰۸:۱۳ ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
لابد بعدنم که گندش دراومد میگن هک شدیم
ناشناس
۰۷:۳۱ ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
همین طوری مردم از کار کرد نماینده ها ناراضی هستن به جز رفتن به مجلس و تقلید کورکورانه از قانون های کشورهای غربی چیزی بلد نیستند امروز قانون می نویسند فردا لغو می کنند نامه هیچ اقدامیکه به نفع مردم باشه ندیدیم ......
ناشناس
۰۷:۰۳ ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
فقط انتخابات با اهمیت کمتر مثل شورای شهر میتونه الکترونیکی باشه نه انتخابات اساسی