فرهاد زیویار در دیدار با اعضای شورای وحدت استان اظهار کرد: باوجود تمام اختلاف سلیقه موجود در تشکیلات مختلف اما رسیدن به وحدت در سایه سلایق و نگاههای متفاوت مهم است.
وی انتخابات ۱۴۰۰ را یکی از متفاوتترین انتخابات بعد از انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: این دوره به دلایل متعدد و توطئههایی که در کمین نظام قرار داشت به نوعی مشابه انتخابات بعد از کنار زده شدن بنیصدر و انتخاب شهید رجایی و مقام معظم رهبری بود.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر چهار شاخصه اصلی مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت در انتخابات عنوان کرد: همه باید نسبت به این مولفهها احساس مسئولیت و دقت نظر داشته باشیم تا افراد صالح و متعهد به انقلاب را انتخاب کنیم.
استاندار لرستان گفت: انتظار میرود اعضای شورای وحدت از تلاش و خدمات دولتمردان، حمایت و بر تقویت مشارکت مردمی در امور تاکید داشته باشند چراکه دولت، همت خود را بر تلاش شبانهروزی، رفع انباشت مشکلات و حتی پرداخت بدهیهای دولت قبل متمرکز کرده است.
زیویار همچنین با اشاره به خدمات دولتهای بعد از انقلاب، خواهان وحدت رویه همه سیاسیون استان و تمرکز بر رفع مشکلات انباشت شده لرستان شد.
تزریق ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نقدی به طرح های عمرانی لرستان
وی تکمیل پروژههای نیمه تمام را اولویت دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: احیای ۷۱ واحد اقتصادی لرستان مانند ماشینسازی لرستان، صنایع گهر دورود، آب معدنی مینو، ساخت لوله از الیاف و مجتمع فولاد خرمآباد در سال ۱۴۰۱ ، از مهمترین این پروژهها است همچنین تکمیل و بهرهبرداری از برخی پروژهها و ظرفیتهای صنعتی مانند نیروگاه سیکل ترکیبی، سیمان سفید ازنا، نساجی بروجرد و شیرخشک با همکاری و حمایت دولت محقق شد.
وی تاکید کرد: اعتبارات اختصاص یافته به پروژههای عمرانی در دولت سیزدهم قابل مقایسه با دولت قبل نیست به نحوی که طی حدود ۲ سال گذشته دست کم ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نقد در اختیار پروژههای عمرانی لرستان قرار داده شد و تکمیل پروژهها نتیجه توجه دولت به استان است.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه منابع بانکی این استان سال گذشته ۴۵۰ هزار میلیارد ریال بوده است اضافه کرد: این در حالیست که مصارف منابع بانکی استان به ۴۹۰ هزار میلیارد ریال رسید و این امر نشاندهنده اهمیت لرستان برای دولت می باشد.
زیویار همچنین بر تداوم برگزاری جلسات با احزاب تاکید کرد و افزود: امید می رود این امر به ایجاد فضای همدلی و وفاق برای آبادانی این خطه تبدیل شود.
اجرای درست و صحیح وظایف هیاتهای نظارت و اجرایی انتخابات، تحزبگرایی، ایجاد مشارکت سیاسی و شایستهسالاری از عمده مطالبات و موارد مطرح شده اعضای شورای وحدت در این دیدار بود.