سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره بار

در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار شهری، همکاری چهار جانبه فی مابین اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران صورت خواهد گرفت.

براساس این توافقنامه نمونه برداری مواد غذایی میادین میوه و تره بار (شامل میوه جات، سبزیجات و مواد پروتئینی) توسط پارک علم و فناوری و آنالیز مواد مذکور توسط آزمایشگاه جامع محیط زیست دانشکده محیط زیست (بعنوان کاملترین آزمایشگاه تخصصی محیط زیست کشور) انجام می‌گردد.

در این جلسه «حلیا سادات حسینی شکرابی» مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان توانمندی‌های این اداره کل به عنوان ناظر، این همکاری را اقدامی کاربردی و سازنده در جهت تقویت سازوکار نظارتی و پایش محیط زیست مطابق ضوابط و استاندار‌های جاری کشور دانست.

 فصاحت مدیر کل سازمان میادین میوه وتره بار شهرداری تهران هدف اصلی همکاری را آخرین اطلاعات روز در خصوص پایش سلامت مواد پروتئینی و فراورده‌های کشاورزی عرضه شده در میادین میوه و تره بار بیان کرد.

همچنین علیرضا نورپور رییس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران افزود: این اقدام ماندگارترین اقدام اجرایی جامع آزمایشگاهی محیط زیست کل کشور می‌باشد.

بنابراین این توافق ارائه خدمات آزمایشگاهی محیط زیست، انجام پایش مستمر آلاینده‌های محیط زیستی (شامل آنالیز و پایش سبزیجات، میوه‌ها و صیفی‌جات و نیز کالا‌های پروتئینی)، ارائه مشاوره‌های فنی در زمینه مدیریت پسماند‌های محیطی و HSE در میادین میوه و تره بار و ارائه گزارش‌های مستمر توسط دانشکده صورت میگیرد. 

این توافق نامه براساس مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر ضرورت پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره بار می‌باشد که با تعامل نزدیک دانشگاه تهران و شهرداری تهران در تیرماه سال جاری عملیاتی گردید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.