رحمان فیضقربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه سطح زیرکشت باغات بارور انگور یاقوتی را سه هزار و ۲۲۲ هکتار عنوان کرد و گفت: شهرستانهای قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب از مهمترین مراکز تولید انگور یاقوتی در استان کرمانشاه هستند.
وی اظهار داشت: انگور یاقوتی یکی از انگورهای زودرس است که برداشت آن از اواخر خرداد آغاز و تا نیمه تیرماه ادامه داشت.
به گزارش ایرنا، به دلیل نوبرانه بودن، انگور یاقوتی تولید شده در کرمانشاه بخشی از آن به استانهای مختلف حمل میشود.
بیشتر تاکستانهای انگور کرمانشاه از ارقام رد، فلم، پرلت و عسگری است و انگور یاقوتی تولیدی این استان از مرغوبترین انواع آن و نوبرانه در سطح کشور است که درآمد بالای این محصول نوبرانه را از دلایل اصلی ایجاد انگیزه و رغبت مضاعف کشاورزان برای احداث باغهای انگور کرده است.
از هر هکتار تاکستان انگور بین سه تا چهار تن محصول برداشت میشود و قیمت هر کیلوگرم آن اکنون در بازار بین ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مساحت دارای بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ است که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در آن تولید میشود.