سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مقام اروپایی: اتریش همچنان از روسیه گاز می‌خرد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اتریش اعلام کرد که این کشور همچنان به خرید گاز از روسیه ادامه می‌دهد.

«آلفرد اشترن» مدیرعامل شرکت غول نفت و گاز اتریش (OMV)، در مصاحبه‌ای با نشریه فایننشال تایمز، اعلام کرد که این شرکت اتریشی همچنان در زمستان هم به خرید گاز از روسیه ادامه خواهد داد.

اشترن در بخشی از مصاحبه گفت که این شرکت در سال ۲۰۱۸ قرارداد بلندمدتی با غول انرژی روسیه (گازپروم) امضا کرد که تا سال ۲۰۴۰ ادامه دارد و شرکت نفت و گاز اتریش قصد ندارد به این زودی‌ها از این توافق خارج شود و افزود: «تا جایی که گازپروم ما را تأمین کند، ما هم خریدار خواهیم ماند. گاز روسیه در حال حاضر مشمول تحریم‌های اتحادیه اروپا به دلیل حملات به اوکراین نیست، با اعمال محدودیت بر انرژی قیمت‌ها را افزایش خواهیم داد.»

اشترن همچنین گفت: «ما به عنوان یک شرکت صنعتی متعهدیم که اطمینان حاصل کنیم که از آن منابع تا زمانی که از نظر قانونی قابل قبول هستند استفاده کنیم. علی‌رغم اتکای مستمر به انرژی روسیه، شرکت نفت و گاز اتریش توانسته است در سال گذشته عرضه خود را متنوع کند و جریان گاز از نروژ و پایانه‌های گاز طبیعی مایع (LNG) در هلند و ایتالیا را تضمین کرده است. این‌ها به ما امکان دسترسی به گاز غیرروسی را داده است و این برای پوشش تعهدات ما به مشتریان‌مان کافی است.»

برخی کشور‌های اروپایی پس از آغاز حملات مسکو به کی‌یف، به بهانه این حملات آغاز به اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه کردند و در این میان انرژی این کشور را هدف گرفتند، اما از آنجا که اغلب کشور‌های اروپایی به انرژی روسیه متکی هستند، عواقب این اقدام علیه خودشان اعمال شد. در این ماه، قیمت عمده فروشی گاز طبیعی در اروپا به دلیل زمستان معتدلی که به صرفه جویی در ذخایر کمک کرد، به پایین‌ترین سطح خود از زمان حمله روسیه به اوکراین رسید، اما تحلیلگران نسبت به غیرقابل پیش‌بینی بودن بازار هشدار دادند.

در این میان و به دنبال بحران انرژی در اروپا به خاطر تحریم‌های روسیه، مجارستان اعلام کرد قرارداد خرید گاز از روسیه را تمدید کرده است. «جان مرشایمر» بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان بر این باور است جنگ اوکراین باعث تضاد منافع میان کشور‌های اتحادیه اروپا شده است و کشور‌هایی نظیر مجارستان که سود سرشاری از روابط با مسکو می‌برند حاضر به پیروی از سیاست‌های این اتحادیه نیستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.