سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رعایت نکات بهداشتی در مصرف گوشت قربانی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افراد خواست، گوشت دام قربانی را بلافاصله پس از کشتار مصرف نکنند.

ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آستانه عید قربان، با توصیه‌هایی به مردم جهت خرید و مصرف گوشت قربانی، از آنان خواست دام مورد نیاز جهت قربانی را از میادین تحت نظارت ادارات دامپزشکی خریداری کنند و گفت : درمراجعه به این میادین رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی الزامی است.

وی از مردم خواست به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند و از سلامت دام توسط دامپزشک اطمینان حاصل کنند.

وی از افراد خواست ترجیحا" کشتار دام را در کشتارگاه‌های تحت پوشش ادارات دامپزشکی انجام دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

شکیبا با بیان اینکه گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود، گفت: جگر و سایر امعا و احشای دام باید پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.

وی از مردم خواست به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان و به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ذبح دام با سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی یا سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.