مختار رجایی با اشاره به شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در سطح کشور، افزود: به شهروندان توصیه میشود در صورتی که بخواهند از گوشتهای قربانی استفاده کنند حتما آن را ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری کنند تا خطر ابتلا به بیماریهای مشترک انسان و دام کاهش یابد.
مدیرکل دامپزشکی استان همچنین با اشاره به فصل زاد و ولد کنهها و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، ادامه داد: در سطح کشور چند تلفات گزارش شده، اما خوشبختانه در سطح استان موردی گزارش نشده است.
او اضافه کرد: همشهریان از خرید گوشتهای بین راهی که مهر دامپزشکی ندارند خودداری کرده تا برای خود و خانواده هایشان مشکلی پیش نیاید.