مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه کشتارگاه‌های دام و طیور این استان دارای ناظر بهداشتی و روحانی ناظر ذبح شرعی است.

مختار رجائی فر گفت: در هر کشتارگاه یک عالم دینی مستقر است و روحانیان حاضر در این واحد‌ها بعنوان ناظرین بر ذبح شرعی به آموزش ذبح کنندگان اقدام می کنند.
 
وی با تاکید بر اینکه کشتار با نظارت ناظران ذبح شرعی انجام می شود، افزود: گوشت‌های تولیدی در واحد‌های تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد همه بصورت طهارت شده به دست مشتریان می‌رسد و مشتریان در این ارتباط دغدغه‌ای نداشته باشند.
 
شیخ ابراهیم طاووسیان، مسئول حوزه نمایندگی، ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز کشتارگاه را حساس‌ترین بخش روند تولید بهداشتی گوشت دانست و گفت: به مردم استان این اطمینان را می‌دهیم که می‌توانند با خیالی آسوده از محصولات بدست آمده از کشتارگاه‌های دام و طیور کهگیلویه وبویراحمد استفاده کنند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.