سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشکیل ۲۸ پرونده در راستای ترک فعل مدیران استان کرمانشاه

رئیس سازمان بازرسی قضایی استان کرمانشاه گفت: سال گذشته ۲۸ پرونده در راستای ترک فعل مدیران استان در سازمان بازرسی تشکیل شد.

حسین مرادی وحدت مدیرکل بازرسی استان کرمانشاه در نشستی خبری گفت : مردم کرمانشاه سال گذشته ۲ هزار و ۱۵۴ شکایت و گزارش فساد از ۳۰۰ دستگاه اجرایی استان را در سامانه https://۱۳۶.bazresi.ir ثبت کردند و در نهایت ۱۷۸ پرونده نیز تشکیل شد.

حسین مرادی وحدت بیان داشت: هرچقدر محیط سالم‌تر باشد آسوده‌تر هستیم لذا مشارکت‌های مردمی در بحث گزارش فساد در دستگاه‌ها به سالم‌تر کردن محیط اداری کشور کمک زیادی می‌کند.

وی تصریح کرد: به منظور جمع آوری گزارشات فساد و شکایات مردم از دستگاه‌های اجرایی چند سالی است که سامانه الکترونیکی https://۱۳۶.bazresi.ir فعال شده است.

مدیرکل بازرسی استان کرمانشاه با اشاره به وجود نظارت برخط در همه دستگاه‌های نظارتی بیان داشت: بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۲ همه دستگاه‌ها ملزم شده اند تا سامانه‌های خود را به منظور وحدت رویه در اختیار سازمان بازرسی قرار دهند که هم اکنون در مرحله ویرایش و شکل دسترسی به موضوع هستیم و تا پایان سال این کار انجام خواهد شد.

مرادی‌وحدت تاکید کرد: نظارت الکترونیک به صورت برخط مطمئن‌تر است و کشف را نیز راحت‌تر کرده است، به گفته وی هرچقدر نظارت‌های الکترونیک و هوشمند سازی بیشتر شود در نتیجه مداخلات مردمی نیز کمتر می‌شود و احتمال سواستفاده‌ها را نیز کمتر می‌کند.

وی البته تصریح کرد: همچنان بازرسی‌های سرزده از دستگاه‌ها وجود دارد و نواقص و ایرادات نیز همانجا بررسی می‌شود هرچند در نوع رایج بازرسی‌ها هماهنگی قبلی وجود دارد.

مرادی‌وحدت با اشاره به فعالیت پنج گروه تخصصی در سازمان بازرسی استان گفت: در نهایت پرونده‌های این سازمان منجر به سه خروجی اصلاح ساختار، ارجاع به هیات رسیدگی به تخلفات و یا معرفی به مراجع قضایی می‌شود.

به گفته وی سال گذشته ۳۲۷ فقره پیشنهاد ساختار (مختومه شدن ۲۸۲ فقره)، ۱۳ فقره ارجاع به مراجع قضایی و در نهایت ۷۴ فقره ارجاع به هیات رسیدگی به تخلفات اداری در استان وجود داشته است.

مدیرکل بازرسی استان کرمانشاه از درخواست ابطال ۱۵ مصوبه مراجع قانون گذاری مانند شورای شهر در سال گذشته خبر داد و گفت: دلیل ابطال این مصوبات آسیب زدن به حقوق عمومی بوده است.

وی البته دیوان عدالت اداری را مرجع نهایی رسیدگی و ارسال گزارشات در این زمینه دانست.

مرادی‌وحدت با اشاره به تغییراتی که در فرآیند بازرسی ایجاد شده است، گفت: موضوعات بازرسی برای ما مساله محور شده است به عنوان مثال پس از بررسی گلوگاه‌های فساد در ساختار‌های اداری در نهایت ۲۰۰ گلوگاه در کل کشور شناسایی شده و الان چند سالی می‌شود که برنامه‌های بازرسی تمرکز بر این گلوگاه‌های فساد دارد.

وی ادامه داد: در همین راستا ۳۰ برنامه تعریف شده و ۲۵ برنامه آن برای امسال در استان برنامه ریزی شده تا عملیاتی شوند، به عنوان نمونه یکی از محور‌ها موضوع وصول معادن در استان هاست که رقم قابل توجهی می‌شود.

مدیرکل بازرسی استان کرمانشاه به موضوع راهکار‌های برطرف کردن فساد پرداخت و گفت: سیاست پیشگیرانه کم هزینه و زود بازده است به همین منظور در جا‌هایی که احساس بشود نارسایی‌هایی وجود دارد نامه هشدار به منظور تذکر قوانین و ترک فعل دستگاه داده می‌شود که اگر چندین بار به نامه‌های هشدار توجه نشود در نهایت برای موضوع پرونده تشکیل می‌شود.

مردادی‌وحدت در نهایت وظایف سازمان بازرسی را شامل نظارت مستمر بر تمام دستگاه‌ها، بازرسی فوق العاده، اعلام تخلفات و نارسایی دستگاه‌ها به هیات‌های حل اختلاف و در نهایت اعلام جرم به مراجع قضایی عنوان کرد و افزود: به عنوان نمونه سازمان بازرسی سال گذشته به صورت فوق العاده به ۲ موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی و نیز سیل ایام نوروز ورود داشت .

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.