سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایداری در تولید کشاورزی و امنیت غذایی منوط به حفظ، احیاء و ارتقاء کیفیت خاک است

نماینده اعزامی دفتر امور خاک کشاورزی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشور ۵۰ درصد از خاک‌ها کشاورزی دچار کمبود یک یا چند عنصر غذایی می‌باشند.

سید اسماعیل صالحی نماینده اعزامی دفتر امور خاک کشاورزی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در اولین جلسه ستاد خاک استان چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: پایداری در تولید کشاورزی و امنیت غذایی منوط به حفظ، احیاء و ارتقاء کیفیت خاک ۱۸/۵ میلیون هکتار اراضی در چرخه تولید می‌باشد.

وی افزود: از بزرگترین سرمایه‌های هر کشور خاک می‌باشد که باید در حفظ و نگهداری آن کوشا بود.

آقای صالحی یادآور شد: در کشور ۵۰ درصد از خاک‌ها کشاورزی دچار کمبود یک یا چند عنصر غذایی می‌باشند. 


بیشتر بخوانید


وی، با اشاره به اینکه ۱.۳ میلیون هکتار از اراضی کشور دارای خاک بدون محدودیت می‌باشند، اضافه کرد: هم اکنون مواد آلی در بیش از ۶۰ درصد خاک‌های کشاورزی کمتر از یک درصد ودر بخش قابل توجهی از آن‌ها کمتر از نیم درصد می‌باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.