سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تدوین ۵۴ برنامه برای اوقات فراغت کودکان/اجرای طرح کرمانشاه سرزمین قصه‌ها

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه با اشاره به اینکه این مجموعه مرکز تخصصی کودکان و نوجوانان است از تدوین ۵۴ برنامه برای اوقات فراغت کودکان در تابستان خبر داد.

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه در نشست خبری با اصحاب رسانه در راستای تشریح اقدامات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و فرا رسیدن فصل تابستان و آغاز کلاس‌های تابستانی، گفت : کانون پرورش فکری در سال ۱۳۵۰ تأسیس شده و نخستین مرکز استان کرمانشاه در شهرستان قصرشیرین راه اندازی شد و این نهاد پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به فعالیت خود ادامه داده است.

وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری تخصصی‌ترین دستگاه مرتبط با کودک و نوجوان است، افزود: کانون پرورش فکری در حوزه برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مختلف، انتشارات ویژه کودک و نوجوان و تولید فیلم‌های کوتاه و بلند در حال فعالیت است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه با بیان اینکه بیش از چهار هزار عنوان کتاب توسط این نهاد به انتشار رسیده است، تصریح کرد: هر یک از مراکز کانون در استان کرمانشاه از ۶ هزار کتاب کودک و نوجوان برخوردار هستند که طی یک برنامه جامع امسال ۲ هزار جلد کتاب به این مجموعه‌ها افزوده می‌شود و همچنین با برنامه‌ریزی صورت گرفته مراکز کانون در سال جاری به اسباب بازی مجهز می‌شوند.

خیاط زنجانی بیان کرد: استان کرمانشاه در مجموع ۳۶ مرکز دارد که شامل مراکز ثابت، سیار و یک مرکز پستی است که در مرکز پستی ۵۰ کودک و نوجوان تحت پوشش هستند و در این راستا از حمایت‌های خیرین بهره می‌گیریم.

وی با اشاره به اینکه کانون پرورش فکری بعد از آموزش و پرورش نهادی آموزشی و تربیتی است، ادامه داد: در تلاش هستیم نقش تصدی گری را در حوزه کودک و نوجوان کاهش دهیم و برای اوقات فراغت این گروه سنی ۵۴ سرفصل برای ایام تابستان تعریف شده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه گفت: کانون زبان به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های کانون در کرمانشاه دارای هفت مرکز و بیش از هفت هزار زبان آموز است که تلاش می‌کنیم مراکز آموزش زبان را در سایر شهر‌ها دایر کنیم و بجز زبان انگلیسی دوره‌های آموزشی به صورت مجازی و در صورت تعداد کافی زبان آموز به صورت حضوری برگزار می‌شود.

خیاط زنجانی خاطر نشان کرد: کانون پرورش فکری استان کرمانشاه هم اکنون ۱۹ هزار و ۱۳۰ عضو دارد که امیدواریم تا پایان سال این تعداد به ۱۰ درصد مجموع کودکان و نوجوانان استان معادل ۳۶ هزار عضو برسد.

وی با اشاره به اجرای طرح "کرمانشاه سرزمین قصه‌ها" اضافه کرد: ۲۳ خرداد ماه در پنج نقطه کشور ثبت ملی جشنواره قصه گویی کانون پرورش فکری را خواهیم داشت که طاق بستان کرمانشاه به عنوان یکی از شهر‌ها انتخاب شد که محوریت آن قصه‌های بومی است و قصه گویی در اصل جزئی از فرهنگ و هنر ایرانیان است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه با اشاره به دیگر برنامه‌های کانون در فصل تابستان، خاطر نشان کرد: تماشاخانه سیار کانون از ۱۸ الی ۲۰ تیر ماه در استان کرمانشاه و شهر‌های روانسر، ثلاث باباجانی، سرپل‌ذهاب، کنگاور، سنقر و بیستون حضور خواهد یافت که استان کرمانشاه طی سال گذشته بیشترین حضور را به خود اختصاص داد و تنها در روانسر حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر در مراسم شرکت کردند.

خیاط زنجانی با بیان اینکه زلزله سال ۹۶ به ۲ مرکز سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی خسارت جدی وارد کرد و اکنون کنون در مراکز استیجاری فعالیت دارد، گفت: ساخت مراکز جدید کانون در این ۲ شهر با پیشرفت ۵۰ درصدی به علت کمبود اعتبارات متوقف شده که البته جزو مصوبات سفر هیأت دولت به استان نیز قرار دارد.

وی با اشاره به تدوین و تهیه اطلس فرهنگی کانون پرورش فکری با کمک خود کودکان، نوجوانان و جوان عضو کانون، اضافه کرد: برای نخستین بار این طرح در استان کرمانشاه عملیاتی شد و امروز ۳۶ مرکز کانون دارای حریم تربیتی هستند که امکانات و شرایط هر یک از مراکز در این اطلس دیده شده است، زیرا بهترین کنشگران و ایده ورزان خود کودکان و نوجوانان هستند و کارگروه اندیشه ورز با همین دیدگاه تشکیل شده است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.