احمد شهریار گفت: برداشت محصول از مزارع استان اردبیل از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شده مابقی محصول نیز تا نیمه خردادماه برداشت شده و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل می گوید: محصول سیر برداشت شده در استان اردبیل بیشتر به استان های تهران، آذربایجان شرقی و مناطق مرکزی کشور ارسال میشود.
به گفته او، میزان برداشت محصول ۴۰ هزار تن سیر تر شامل ساقه و پیاز است و زمانی که این محصول خشک می شود وزن آن به یک سوم کاهش می یابد.
کشت محصول سیر در شهرستانهای بیلهسوار، پارسآباد و اصلاندوز مغان که از قطبهای مهم کشاورزی کشور و استان اردبیل به شمار میرود، طی سالهای اخیر گسترش یافته است.