سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محدثی خراسانی:

مرحوم براتی‌پور؛ تکیه‌گاه نسل شاعران جوان بود

یک شاعر گفت: مرحوم براتی‌پور به دلیل برخورداری از روحیه شفاف و صبوری، به تکیه‌گاه نسلی از شاعران این روزگار تبدیل شد.  

مراسم پاسداشت مرحوم عباسعلی براتی‌پور، شاعر مجموعه «دیدار» در سالن جوایز کتاب سال سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور شاعران و نویسندگانی، چون حسین اسرافیلی، رضا اسماعیلی، علی محمدمودب، مصطفی محدثی و مریم براتی‌پور، دختر مرحوم عباسعلی براتی‌پور برگزار شد.  


در این مراسم، حسین اسرافیلی، شاعر پیشکسوت انقلاب گفت: مرحوم براتی‌پور از شاعرانی که در آغاز انقلاب و رهبری امام خمینی (ره) دعوت ایشان را لبیک گفت و در اوایل تشکیل حوزه هنری به این مجموعه پیوست. البته مرحوم براتی‌پور از پیش از انقلاب در جلسات شعری که در منزل مرحوم محمدعلی مردانی برگزار می‌شد، شرکت می‌کرد.


وی افزود: نگاه آن مرحوم همیشه مذهبی بود و در جبهه جنگ و مناطق جنگی هم به‌منظور شعرخوانی حضور پیدا می‌کرد و در نیروی هوایی نیز مدرس آموزش زبان انگلیسی بود. مرحوم براتی‌پور مدت‌های مدیدی صفحه‌ای ثابت در روزنامه رسالت داشت و در آن درباره شعر می‌نوشت.


کارنامه درخشان براتی‌پور 
رضا اسماعیلی، نویسنده نیز در این مراسم درباره ویژگی‌های مرحوم استاد عباسعلی براتی‌پور گفت: او در زمینه برگزاری جلسات نقد و بررسی شعر درحوزه هنری به‌طور پیوسته و همچنین مدیریت دیدار شاعران با مقام معظم رهبری طی ۱۳ سال نقش مهمی برعهده داشت. کارنامه استاد براتی‌پور در دعوت از شاعران برای دیدار با رهبر معظم انقلاب درخشان بود، چرا که با سعی او از همه طیف‌های ادبی در این جلسات دعوت می‌شد. در واقع این جلسات زمینه‌های معرفی استعداد‌های جوان کشور را فراهم می‌کرد.

براتی‌پور؛ تکیه‌گاه نسلی از شاعران 


در ادامه این مراسم مصطفی محدثی خراسانی گفت: مرحوم براتی‌پور به دلیل برخورداری از روحیه شفاف و صبوری، به تکیه‌گاه نسلی از شاعران این روزگار تبدیل شد.  


وی همچنین با اشاره به این نکته که زنده‌یاد براتی‌پور شاعری مردمی بود که با زبانی روان و ساده اشعاری بدیع خلق می‌کرد، ادامه داد: مرحوم براتی‌پور شاعرانه سخن می‌گفت و این ارجمندی باعث شد که او با توده‌های مردم ارتباط داشته باشد.  


در ادامه این مراسم، علی‌محمد مودب، درباره ویژگی‌های مرحوم براتی‌پور گفت: بنده ایشان را در حوزه هنری و انجمن چهارشنبه‌های حوزه هنری ملاقات کردم و متوجه اخلاق و منش ایشان شدم. مرحوم براتی‌پور منشأ خیر توام با آرامش، لبخند و حوصله بودند و با جوانان تعامل خوبی داشتند.  
وی تربیت مداری را از ویژگی‌های این مرحوم طی دهه‌های اول و دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد.
 
مسئولیت‌پذیر و متعهد 
در پایان مراسم مریم براتی‌پور، فرزند مرحوم عباسعلی براتی‌پور ضمن تشکر از همراهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری بابت برگزاری این مراسم در سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: پدرم در طول عمر خود رفتاری انسان‌دوستانه داشت و معلمی بی‌ریا و دغدغه‌مند بود و سال‌های متمادی برای برپایی جلسات تربیت همت گمارد.  


وی افزود: این مرحوم همچون پدری دلسوز بود و جدای از شعر و ادبیات، به دغدغه‌های شاگردان می‌پرداخت. همچنین در زندگی شخصی و محیط شعر و ادبیات با عطوفت رفتار می‌کرد.  

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.