احمد پهلوانیان در جمع دانشگاه شیراز که با حضور دکتر طبیعی ریاست دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی و دکتر رقیه خسروی عضو هیئت علمی این دانشکده برگزار شد، با تقدیر از فعالیتهای دانشجویی پیرامون امید آفرینی و نشاط افزایی در جامعه گفت: دنیا در ده سال آینده با ترکیب متاورس که همان پیوند جهان فیزیکی با زندگی دیجیتال است و هوش مصنوعی، مواجه است که مرزهای بین واقعیت و مجازی را تا حد زیادی برمی دارد و بسیاری از مشاغل و لوازم و آداب از بین خواهند رفت و پیش بینی میشود در ده سال آینده وارد دنیای جدیدی خواهیم شد که باید خود را آماده کنیم.
مدیرکل صدا و سیمای استان فارس با اشاره به اینکه مدیریت کشور در ده سال آینده در دستان شما دانشجویان است گفت: در آینده به دنیایی وارد خواهیم شد که مرزهای جغرافیایی و سیاسی تا حد زیادی از بین خواهد رفت و دنیا براساس هوش مصنوعی مدیریت میشود که ورودی دادهها و اطلاعات آن را شما دانشجویان رقم خواهید زد.
مدیرکل رسانه ملی در فارس با بیان اینکه در رسانه چهار ورودی مصلحت، سیاست، ذائقه و سلیقه و نیاز مخاطب وجود دارد اظهار کرد: باید به مطالبه و نیاز مخاطب در جامعه امروزی توجه کرد شاید لازم باشد در خصوص پیشرفتهای هوش مصنوعی و متاورس با جامعه صحبت کنیم، نه اینکه چند سال دیگر که از راه رسید متوجه عقب ماندگی خود بشویم.
پهلوانیان در خصوص استان پهناور فارس و ظرفیتهای آن نیز گفت: استان فارس ایران کوچک و بی نظیر است و با ظرفیتهایی که دارد نه تنها در ایران بلکه در دنیا کم نظیر است، فارس هم ظرفیت تاریخی _ تمدنی مانند حوزه تمدنی تخت جمشید و پاسارگاد و هم ظرفیتهای طبیعی و اقلیمی از شمال تا جنوب استان، هم ظرفیتهای فرهنگی _علمی _هنری و هم ظرفیتهای دینی _معرفتی کم نظیر را دارد.
او گفت: این ظرفیت در صدا و سیما وجود دارد که هر هفته با حضور دانشجویان، مجری و یک استاد ناظر گفتگوی آنها را پیرامون موضوعات مختلف مانند اقتصاد، عفاف و حجاب و مسائلی از این دست ضبط و پخش کنیم.
این مقام مسئول و استاد دانشگاه در ادامه بیان کرد: هیچ ایرادی ندارد در یک برنامه چالشی دو نظر مخالف یا متفاوت پخش شود، جامعه باید بالغ باشد و خیلی وقتها بلوغ با نابسامانی همراه است و یکی از مسیرهای رسیدن به بلوغ و بالندگی، مواجه مستقیم و عیان با چالش است.
مدیرکل صدا و سیمای استان فارس گفت: برنامههای اثرگذار باید هم منسجم و هم مستمر باشد و از طرفی همه گروه ها، جناحها و جریانهای فکری و سلائق مختلف باید فرصت بیان و عرضه داشته باشند و گفتمانها و پرسش و پاسخهای مردم از مسئولان میتواند نشانه بلوغ جامعه باشد.
دانشجویان مقاطع مختلف جامعه شناسی حاضر در این نشست نیز به بیان مضوعات روز جامعه دیدگاه، نظرات، ایدهها و پیشنهادهایی برای کیفی سازی برنامههای رادیویی و تلویزیونی پرداختند.