احمد نادری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: هم اکنون هزار و ۳۷۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت گل محمدی قرار دارد.
او افزود: پس از شهرستان مشهد، تایباد با ۱۶۰ هکتار، زاوه با ۱۵۵ هکتار آبی و طرقبه -شاندیز با ۱۰۰ هکتار دیم بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی در استان را دارند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: به دلیل خشکی کم سابقه و گرمای هوا نسبت به سالهای گذشته کار برداشت گل زودتر از موعد و از اواسط فروردین ماه آغاز شده است و پیش بینی میشود تا اواسط خرداد ماه ادامه یابد.
نادری با اشاره به اینکه تعداد اشتغال در زمینه برداشت گل در طول دوره برداشت حدود ۴۲۰ هزار نفر - روز در استان است بیان کرد: برآورد شده است که تولید گل محمدی با میانگین عملکرد ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار در مقایسه با سال گذشته، پنج درصد افزایش را تجربه کند.
او تصریح کرد: بر همین اساس پیش بینی میشود میزان تولید گل تَر امسال به سه هزار و ۴۲۵ تن برسد و این افزایش برداشت با توجه به شرایط اقلیمی، ارتقای مدیریت مزارع و افزایش سن گلستانهای خراسان رضوی میسر میشود.
مدیرامور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی تاکید کرد:امسال میانگین قیمت خرید هر کیلوگرم گل تَر مبلغ ۵۵ هزار تومان است که طبق برآورد ارزش اولیه محصول تولیدی امسال حدود ۱۹۰ میلیارد تومان خواهد بود.
نادری با بیان این که حدود ۶۰ درصد گل تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب میرسد اظهار کرد: خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم را در میان سایر استانهای کشور دارد.
آیا کشت گلمحمدی در ۱هکتار با آب خریدنی امکان پذیر هست ؟
هر چند روز یک بار احتیاج به آب یاری داره؟