سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جذب ۶۰۰ نیروی جویای کار بومی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره)

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در آیین قدردانی از کارگران و کارفرمایان نمونه منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره)، با قدردانی از تلاش نیرو‌های کارگری این مجتمع بزرگ بندری دستاورد‌های اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان را در صیانت از حقوق کارگران تشریح کرد.

 بهروز آقائی مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان در جمع کارگران و کارفرمایان نمونه منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی  با اشاره به اینکه ۴۲۱ شرکت در حوزه‌های مختلف در این مجتمع بندری مشغول به کار هستند، گفت: ۱۲ هزار نیرو در بخش‌های متعدد مجتمع بندری مشغول به کار هستند و به همت و توان این نیرو‌های پرتلاش فرآیند‌های جاری انجام می‌گیرد که جای دارد از زحمات و تلاش آنان قدردانی کنم.

او با بیان اینکه تلاش این اداره کل با پیگیر‌های مکرر تلاش کرده است حقوق و مزایای کارگران شاغل  در مجتمع بندری اواخر هر ماه پرداخت شود، ادامه داد: غالبا شرکت‌ها در این خصوص همکاری کرده و حقوق و مزایا را با کمترین تأخیر پرداخت می‌کنند و معوقات پرداختی به کمترین زمان ممکن رسیده است.  

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان  با اشاره به اهتمام این اداره کل در اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل گفت: از ابتدای امسال طرح طبقه‌بندی مشاغل در ۳۲ شرکت به اجرا در آمده است و با بروزرسانی‌های مجدد تلاش می‌شود حداکثر مطالبات کارگران در این طرح ملاحظه و تأمین شود.

آقایی با اشاره به اینکه بازرسی از شرکت‌های فعال در این مجتمع بندری  به منظور کاهش تضییع حقوق کارگران و کارفرمایان به طور مکرر و مستمر انجام می‌شود، افزود: با برگزاری دوره‌های آموزشی ادواری برای کارگران، تلاش شده است نیرو‌های فعال را نسبت به حقوق و مسئولیت‌های خود توجیه کرده و آگاهی آنان را از این طریق ارتقاء دهیم.

او بومی‌گزینی را از اصول ضروری و مورد تأکید این اداره کل  در جذب نیرو‌های جدید عنوان کرد و ادامه داد: جذب نیرو‌های بومی در استان خوزستان به عنوان چالش مطرح شده است و این موضوع همواره در دستور کار قرار گرفته است و قرارگاه کار حسب دستور رئیس جمهور در این اداره کل تشکیل شده است.  

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به نیازمندی شرکت‌های فعال در این بندر به نیرو‌های صاحب تخصص در حوزه‌های بندری، از راه‌اندازی دانشگاه جامع کاربردی با همکاری یکی از شرکت‌های بخش خصوصی خبر داد و گفت: این دانشگاه از ابتدای سال تحصیلی پس از جانمایی فعالیت خود را برای آموزش نیرو‌های تخصصی آغاز می‌کند.

آقائی  با اشاره به اینکه برای نخستین پس از انقلاب اسلامی مسأله پوشش بیمه‌ای کارگران تخلیه و بارگیری کشتی‌ها در حال ساماندهی است،  ادامه داد: به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه با محوریت این اداره کل موفق شدیم پوشش بیمه‌ای نیرو‌های موسوم به خنکار را به میزان کارکرد کارگران در هفته به نتایج مطلوبی برسانیم.

او با اشاره به جذب ۶۰۰ نفر نیروی جدید در مجتمع بندری طی پارسال گفت: اغلب این نیرو‌ها از نیرو‌های بومی جویای کار در منطقه هستند و  این موفقیت در حالی به دست آمد کارفرمایان با مسائل و مشکلاتی مختلفی درگیر بودند، اما با مدیریت صحیح موضوعات از اخراج نیرو‌های فعال جلوگیری به عمل آمد و امکان جذب این تعداد نیرو نیز فراهم شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان  اظهار امیدواری کرد که با تلاش و مساعدت بیشتر که در اثر هم افزایی کارگران و کارفرمایان حاصل خواهد شد، امکان ارائه خدمات بیشتر و بهتری به جامعه کارگری فراهم شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.