فرماندار اردستان گفت: این شهرستان در حال تبدیل شدن از قطب کشاورزی به صنعت و معدن در استان اصفهان است و این مهم تا ۵ سال آینده محقق خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حمیدرضا تاملی فرماندار اردستان در نشست کارگروه اشتغال اردستان با اشاره به تعاملی بودن محیط کسب و کار گفت: انتظار می‌رود مدیران و کارفرمایان واحد‌های صنعتی و تولیدی با درک شرایط واقعی شهرستان برای برون‌رفت از چالش اشتغال تلاش کنند و با جذب نیروی کار خود، به آنان آموزش دهند.

وی ادامه داد: در برهه کنونی ارتقای مهارت و فرهنگ اشتغال، مهم‌ترین رسالت واحد‌های صنعتی و تولیدی است که باید در نظام بودجه‌ریزی اعتبار لازم پیش‌بینی شود تا در آینده با مشکل مواجه نشوند.

فرماندار اردستان با بیان اینکه شرایط موجود اقتصادی و فرهنگی کشور با ۱۰ سال قبل متفاوت است، اظهارکرد: موضوع‌هایی از جمله تامین مسکن، خرید خودرو و ازدواج نسبت به گذشته هزینه بیشتری دربردارد و شرایط فعالیت اقتصادی کشور با گذشته متفاوت شده به طوری که کسب و کار‌ها در فضای مجازی و بورس به وجود آمده است.

وی تصریح کرد: مدیران کارخانه‌های اردستان باید ارتباط بیشتری با مدیران اداره‌های این شهرستان داشته باشند تا چالش‌ها با هماهنگی رفع شود.

تاملی درباره نحوه تامین نیروی کار واحد‌های صنعتی اردستان گفت: آمادگی راه‌اندازی ایستگاه‌های جذب نیرو در شهرستان وجود دارد تا متقاضیان اشتغال به طور مستقیم با مسئولان جذب نیروی کار وارد مذاکره شوند.

وی با بیان اینکه اردستان از نظر نیروی متخصص برای واحد‌های صنعتی با کمبود مواجه است، اضافه کرد: با همکاری مرکز‌های آموزشی از جمله آموزش فنی و حرفه‌ای و واحد‌های صنعتی می‌توان نیرو‌های مورد نیاز را تربیت کرد.

مهدی خانی، رئیس اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی اردستان نیز گفت: در برهه کنونی برای جذب نیرو در واحد‌های فولادی که کاری سخت و زیان آور است با مشکل مواجه هستیم که باید برای رفع آن برنامه‌ریزی کرد.

وی افزود: کارفرمایان می‌توانند با اجرای برنامه‌های تشویقی و افزایش دستمزد، چالش کمبود نیرو را کاهش دهند.

وی تصریح کرد: نیروی کار باید از زمان ورود به کارخانه و واحد تولیدی بیمه و از حقوق و دستمزد لازم بهره‌مند شود.

همچنین حسن قاسمی، رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای اردستان با بیان اینکه این مرکز آمادگی آموزش نیرو‌های مورد نیاز واحد‌های صنعتی شهرستان دارد، گفت: واحد‌های صنعتی و تولیدی می‌توانند با جذب افراد مورد نیاز خود با همکاری این مرکز نسبت به آموزش آنان اقدام و نیروی لازم را جذب کنند.

وی افزود: در اردستان نیروی فنی و آموزش دیده فراوان وجود ندارد، اما می‌توان افراد واجد شرایط را جذب و در محل کار با استفاده از ظرفیت کارخانه‌ها در راستای آموزش آنان اقدام کرد.

اردستان ۴۷۳ رشته قنات و ۲۵ هزار و ۷۶۱ هکتار زمین کشاورزی و باغی، ۲ هزار و ۵۰۰ راس گاو و گوساله و یک واحد گاوداری پنج هزار راسی پرورش گوساله گوشتی، ۱۴۰ هزار راس گوسفند و بز، ۱۲۸ واحد مرغداری گوشتی و ۲ واحد تخم‌گذار فعال با چهار میلیون و ۵۰۸ هزار قطعه جوجه‌ریزی گوشتی در سال و ۵۷۰ هزار تخم‌گذار و ۱۲۱ هزار انواع ماکیان دارد.

همچنین ۶۶ واحد صنعتی هم اکنون در این شهرستان وجود دارد که در این بین ۴۰ واحد با ظرفیت اشتغال یک‌هزار و ۵۰۰ نفر مشغول به کار هستند. شهرستان اردستان با افزون بر۴۲ هزار نفرجمعیت در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع است.

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.