سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نظارت بهداشتی بر بیش از هزار واحد صنفی عرضه کننده فرآورده خام دامی در شوشتر

سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر از نظارت بهداشتی بر بیش از هزار واحد صنفی عرضه کننده فرآورده خام دامی در این شهرستان خبر داد.

حسنکی پور سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر گفت:  در طرح تشدید و نظارت بر فرآورده‌های خام دامی  که از ۱۳/۱۲/۱۴۰۱ لغایت ۰۵/۰۲/۱۴۰۲ ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان شوشتر به اجرا در آمد: بالغ بر هزار و ۳۱ بازدید بهداشتی کارشناسان دامپزشکی از مراکز تولید عمل آوری، نگهداری، عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی، (کشتارگاه دام، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، آشپزخانه  ها، رستوران‌ها و فروشگاه‌های عرضه) در سطح شهرستان صورت گرفت.

او می‌گوید:  طی این بازرسی‌های بهداشتی بیش از  هزار و ۵۱۸ کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی و میگو کشف و ضبط گردید که بدلایلی از قبیل انقضاءتاریخ مصرف، تغییرات ظاهری، عدم نگهداری مناسب و ... تحت نظارت ناظرین بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر معدوم گردید.

سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر ادامه داد:  در طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی به ۴۸۳ مرکز عرضه فرآورده خام دامی تذکرات بهداشتی صادر گردید و مقدار  هزار و ۷۱۵ کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک ضبط، نمونه برداری و جهت انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه دامپزشکی استان ارسال گردیدند.

آقای حسنکی پور گفت: در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده خام دامی تعداد ۱۸ لاشه گوسفندی به دلیل تغییرات ارگانولپتیکی شدید، غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده و در حضور کارشناسان دامپزشکی و مسئول کشتارگاه دام در کوره لاشه سوز معدوم گردیدند.

او با اشاره به پلمب تعداد ۶ واحد عرضه فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و کشتارغیرمجاز دام توسط اداره نظارت براماکن نیروی ادامه داد: در همین راستا بالغ بر بیش از ۱ تن فرآورده خام دامی مشکوک نیز توسط کارشناسان دامپزشکی شهرستان شوشتر ضبط، نمونه برداری و جهت انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه دامپزشکی استان ارسال گردیدند.

 سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر  گفت: نظارت‌های بهداشتی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی در طول کل سال ادامه خواهد داشت تا علاوه بر تهیه محصول بهداشتی، واحد‌های تولیدی و عرضه بهینه سازی و از نظر فیزیکی نیز واجد شرایط بهداشتی و استاندارد گردند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.