مهدی پژوهش اظهار داشت: پروانههای صادرشده مربوط به فرآوردههای شیر پاستوریزه، شیر فرادما، ماست، ماست پروبیوتیک، ماست طعمدار، خامه طعمدار، پنیر خامهای، خامه پاستوریزه، کشک، شیر طعمدار و دوغ است.
وی افزود: به استناد تبصره ۲ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی اعطای نشان بینالمللی حلال در کشور میباشد.
بیشتر بخوانید
پژوهش اضافه کرد: این سازمان موظف است ضمن اطمینان از انطباق محصول با موازین فقه اسلامی، نسبت به صدور پروانه استاندارد حلال و نظارت بر اجرای آن اقدام کند.
وی ادامه داد: صدور پروانههای حلال زمینه صادرات کالاهای ایرانی را به بازار کشورهای مسلمان جهان فراهم میکند.