یکی از جوانان چهارمحال و بختیاری میگوید: آمریکاییها از آزادی بیان حرف میزنند درحالی که برنامهای را تحریم کرده اند که ۸۰ میلیون کاربر در آمریکا از آن استفاده می کنند و نظر آنان را نادیده گرفتند.
دیگری گفت: وقتی مخاطبین برنامه تیک تاک در سطح جهان زیاد شد، آمریکا این موضوع را یک تحدید برای خود بهشمار آورد و یک سناتور آمریکایی اظهار کرد یک خطر جدی برای امنیت آمریکا و ممکن است بر رویههای انتخاباتی خطر جدی محسوب شود.
رئیس FBI (اداره تحقیقات فدرال آمریکا) مدعی است که نفوذ تیک تاک در این جامعه به یک نگرانی در حوزه امنیت ملی این کشور تبدیل شده است.
بیشتر بخوانید
آقای مهدیون مدیرکل انجمنهای اسلامی دانشجویان کشور گفت: ضریب نفوذ بسیار بالای یک رسانه اجتماعی چینی در کشورهای غربی و در آمریکا بسیار مهم بود و موضوعی که در بین بیانات اعضای کنگره به چشم میخورد یک رسانه اجتماعی نتوانسته است در این حد در جامعه آمریکایی نفوذ داشتهباشد.
وی افزود: این موضوع یک درس بسیار مهم برای ما میباشد؛ برنامههایی که در کشور ما فعال است نیز اطلاعات کاربران را در اختیار کشورهای کمونیستی قرار میداد یعنی آنها از این طراحی خودشان استفاده کردند و این مهم لزوم هشیاری بیشتر ما را میطلبد و همه اینها بیانگر تاثیر بسیار بالای رسانه در جا به جایی قدرت در کشورهای مختلف است.
البته الان هم رقیبان پرطرفدار تیک تاک از جمله اینستاگرام، تلگرام، فیس بوک، یوتویوب و واتس آپ هم به اطلاعات کاربران در سراسر دنیا مشابه آنچه رییس کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در باره تیک تاک میگوید دسترسی و تسلط کامل دارند، با این تفاوت که همه آنها با هماهنگی fbi و دولت آمریکا کار می کند.
تیک تاک از برنامههای ارتباطی پرطرفدار در فضای مجازی و متعلق به یک شرکت چینی با بیش از یک میلیارد کاربر جهانی است؛ جنگ تمام عیار آمریکا و همپیمانانش به بهانه آنچه که حفظ حریم شخصی کاربران خوانده میشود با حضور نمایندگان دو حرب جمهوری خواه و دموکرات سنای آمریکا به مرحله استیضاح مدیران این شبکه اجتماعی رسید.