سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تأثیر رژیم غذایی بر الگوی خواب ورزشکاران

طبق یک مطالعه جدید، تغذیه می‌تواند بر زمان خواب تأثیر داشته باشد.

محققان دریافتند ورزشکارانی که کربوهیدرات‌ها و ویتامین‌های B ۱۲ و C بیشتری مصرف می‌کنند، تمایل دارند زودتر بخوابند و زودتر هم از خواب بیدار شوند.

به گفته نویسندگان، ممکن است این مواد مغذی سنتز هورمون‌های حیاتی تنظیم‌کننده خواب از جمله سروتونین و ملاتونین را افزایش دهند.

«لورن رنتز»، محقق ارشد از دانشگاه ویرجینیای غربی، گفت: ما می‌دانیم که خواب به بدن کمک می‌کند تا از استرس‌های فیزیکی و ذهنی روزانه رهایی یابد و بر عملکرد فیزیکی و ذهنی آینده تأثیر بگذارد.

برای این مطالعه، محققان الگو‌های خواب و تغذیه ۲۳ زن را که فوتبال بازی می‌کردند، ارزیابی کردند. هر یک از ورزشکاران یک حلقه هوشمند به دست داشتند که خواب آن‌ها را به مدت ۳۱ شب در طول فصل پیگیری می‌کرد. آن‌ها همچنین میزان غذای مصرفی خود را در سه روز آخر ثبت کردند.

این مطالعه ارتباط بین مصرف مواد مغذی و زمان خواب، اما نه مدت زمان خواب را نشان داد.

اکثر ورزشکاران به طور متوسط هفت تا هشت ساعت خواب در شبانه روز داشتند. حدود نیمی از آن‌ها کمبود ویتامین A و K و همچنین پروتئین داشتند. تقریباً همه در مصرف مقادیر توصیه شده ویتامین D و کربوهیدرات‌ها ناموفق بودند. نتایج نشان می‌دهد که چگونه جنبه‌های مختلف سلامت می‌تواند به عملکرد و پتانسیل بهبود کمک کند.

گام بعدی ارزیابی الگو‌های سلامت مشابه در گروه بزرگ‌تری از افراد است. نویسندگان قصد دارند بررسی کنند که چگونه این الگو‌ها ممکن است بر موفقیت ورزشکاران تأثیر بگذارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.