محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در نشست خبری امروز (۲۲ فروردین) با اشاره به آخرین وضعیت داروخانه هلال احمر کرمانشاه، گفت : در حالیکه برخی استانها چهار یا پنج داروخانه هلال احمر حتی در شهرستانها هم دارند، اما کرمانشاه تنها استان ایران است که این داروخانه را ندارد.
وی ادامه داد: آنچه که در کرمانشاه داریم یک مرکز فوریتهای دارویی است و گاهی مجبوریم بیماران را به داروخانه هلال احمر شهرهای دیگر ارجاع دهیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه از پیگیری چند ساله برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر خصوصا با تاکید استانداران یاد و خاطرنشان کرد: آنچه که اکنون میتوانیم بگوییم این است که از سازمان غذا و دارو مجوز نداریم.
محمدی در پاسخ به اینکه چندی قبل اعلام شد که مجوز این داروخانه اخذ شده عنوان کرد: متاسفانه در اطلاع رسانی شتاب زده عمل شد و در واقع هیچ مجوز رسمی اخذ نشده است.
وی خواستار همراهی اصحاب رسانه و بخشهای مختلف برای پیگیری این مطالبه مهم شد و تاکید کرد: حتی از سوی جمعیت هلال احمر کشور نیز موضوع پیگیری شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه از مزایای داروخانه هلال احمر هم یاد کرد که از یکسو میتواند دارو را برای بیماران نیازمند با قیمت کمتر در اختیار آنها قرار دهد و از سوی دیگر امکان تامین داروهای کمیاب و تک نسخهای را خواهد داشت.
به گفته محمدی، آنچه که اکنون در کرمانشاه فعالیت دارد تنها یک مرکز فوریتهایی دارویی است.
وی سپس به عملکرد یکسال اخیر هلال احمر اشاره کرد و با اشاره به وقوع ۹۱۲ حادثه در سال گذشته، افزود: این میزان نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲۳ درصد بیشتر شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه بیشترین حوادث رخ داده را شامل حوادث جادهای، کوهستان و برف و کولاک اعلام کرد و با بیان اینکه در این مدت پنج مورد امداد هوایی داشتیم، یادآور شد: در مجموع در سال گذشته به ۱۷۸۴ نفر امدادرسانی کردیم.
محمدی تعداد کل افرادی که در بخشهای مختلف در سال گذشته از خدمات هلال احمر بهرهمند شدند را بیش از ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: میانگین زمان رسیدن به صحنه حوادث نیز در گذشته ۱۳ دقیقه و ۱۴ ثانیه بود که اکنون به ۱۲ دقیقه و ۲۳ ثانیه کاهش یافته و بنا داریم این زمان را به ۱۰ دقیقه نزدیک کنیم.
وی با بیان اینکه ۲۰۴۳ نفر در سال گذشته از خدمات توانبخشی و درمان بهرهمند شدند، گفت: در سال گذشته توزیع بیش از شش هزار سبد غذایی به ارزش بیش از سه میلیارد تومان داشتیم و بیش از هشت میلیارد تومان نیز صرف درمان بیش از شش هزار نفر از بیماران خاص و صعب الاعلاج کردیم.
وی از برنامهریزی برای افزایش پایگاههای هلال احمر کرمانشاه نیز خبر داد و با بیان اینکه به زودی اولین پایگاه خیرساز استان با اعتبار هشت میلیارد تومان در هرسین کلنگ زنی میشود، تاکید کرد: به زودی پایگاه جادهای صحنه را نیز کلنگ زنی خواهیم کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از تمرکز بر احداث پایگاه مرزی هلال احمر در خسروی نیز یاد کرد که از سال ۱۳۹۶ تا کنون متوقف مانده بود و اکنون با اعتبار سه میلیارد تومانی با جدیت در دست پیگیری است.
به گفته محمدی، پایگاههای جادهای جوانرود و پاوه در دست احداث است و به زودی به بهره برداری خواهند رسید.
وی از فعالیت ۲۵۰ کانون هلال احمر در استان در قالب کانونهای آزاد، دانشجویی، دانش آموزی، غنچههای هلال، طلاب و ... نیز با عضویت ۲۰ هزار نفر خبر داد و اضافه کرد: ۷۵۰۰ عضو داوطلب داریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه تعداد خانههای هلال فعال در روستاها را ۳۳۴ مورد اعلام کرد که برنامه افزایش آنها برای سال ۱۴۰۲ وجود دارد.
محمدی از افتتاح کلینیک دندانپزشکی هلال احمر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بنا داریم مراکز فیزیوتراپی اسلام آبادغرب، روانسر و سنقر را راهاندازی کنیم.
وی از اعزام ۳۹ کاروان سلامت به مناطق محروم با بهرهمندی بیش از ۴۵۰۰ نفر نیز یاد کرد و افزود: ۱۱۱۴ نفر نیز از خدمات ۱۴ بانک امانات هلال احمر بهرهمند شدند.
وی اشارهای هم به اهم اقدامات انجام شده از سال گذشته تا کنون داشت و افزود: حذف مدیران پروازی از هلال احمر و تعیین تکلیف بیش از ۸۵ درصد املاک هلال احمر از مهمترین این اقدامات بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با بیان اینکه گاهی شاهد بودیم دستگاههای دیگر به تجهزات، امکانات و اموال هلال احمر به چشم انباری نگاهی میکردند که هر زمان بخواهند میتوانند از آن استفاده کنند، گفت: تلاش کردیم این نگاه را حذف کنیم تا همه بدانند همه این امکانات و تجهیزات امانت مردم آسیب دیده و حادثه دیده است.
محمدی یکی دیگر از برنامهها را ساماندهی نیروهای هلال احمر و خصوصا داوطلبان اعلام کرد و افزود: امسال ۵۲ نفر از نیروهای داوطلب به پرسنل هلال احمر اضافه خواهند شد .