اردشیر شهرکی اظهارداشت: این گیاه یکی از مقاومترین گیاهان به کم آبی و سازگار منطقه است که با توسعه این گیاه تحول بزرگی در جهت بهرهوری از منابع بویژه آب خواهد شد.
وی ادامه داد: با بهره برداری از این گیاه تا حدود سه سال آینده ضمن درآمدزایی قابل ملاحظهای برای کشاورزان زمینه ایجاد صنایع فرآوری و تبدیلی به محصولات نهایی فراهم میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه کاکتوس میوهای در بازارهای جهانی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است، افزود: هماینک میوه این گیاه از خارج از کشور وارد میشود و میتوان بصورت تازه خوری مصرف و نسبت به تهیه کمپوت، ترشی، آب میوه و نوشابه اقدام کرد.
وی گفت: از خاصیتهای غذایی مهم این گیاه داشتن ویتامین c و آنتی اکسیدان بوده که برای بیماریهای دستگاه گوارشی مناسب است.
شهرکی تاکید کرد: مصرف کم آب، کمافت بودن محصول و سازگاری به اقلیم گرم و خشک منطقه از جمله مزایای کاشت کاکتوس هست و به کشاورزان در جهت توسعه کشت این محصول توصیه شده است.