دکتر مرتضی یعقوبی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک در خصوص عرضه شیر فله هشدار بهداشتی داد.
وی گفت: بیماری تب مالت وسل یکی از بیماریهای مشترک انسان و حیوان است که با خوردن شیر و فرآوردههای آلوده، فرد دچار این بیماریها میشود و بهترین روش برای از بین بردن عوامل بیماریزای مذکور پاستوریزاسیون شیر میباشد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک ادامه داد: شهروندانی که اصرار به استفاده از شیرهای غیر پاستوریزه دارند باید شیر را پس از خریداری پانزده دقیقه تا نیم ساعت در دمای ۱۰۰ درجه بجوشانند و بعد مصرف کنند.