سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشنایی با رژیم عیدانه ماه مبارک رمضان

تغذیه در زمان روزه داری به علت ساعات طولانی فقدان آب و غذا، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

در مسیر رژیم غذایی از برنامه ریزی دکتر مرجان افغان کارشناس تغذیه و رژیم درمانی و دکترای فیزیولوژی ورزش بهره مند می شویم.

دکتر افغان گفت:از فردا ماه رمضان شروع می‌شود. تغذیه در زمان روزه داری به علت ساعات طولانی فقدان آب و غذا، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ بنابراین در این سری منو‌های غذایی، سعی شده است تا حد امکان تمام نیاز‌های غذایی بدن تأمین شوند تا از سوء تغذیه در این ایام جلوگیری شود.

امروز اولین منوی روزه داری با یک رژیم غذایی سالم را تنظیم کردیم تا از سحر فردا رعایت کنید.

یک نکته درباره‌ی مصرف چای در وعده سحری، که خیلی از افراد به آن عادت دارند. بهتر است نوشیدن چای را به علت افزایش دفع آب از طریق ادرار، در وعده افطار قرار دهید تا بتوانید پس از آن مقدار کافی آب مصرف کنید.

منوی روز اول ماه رمضان به این قرار است:

وعده سحری شامل ۱۸ قاشق غذاخوری سرخالی لوبیاپلو  + ۴ قاشق غذاخوری ماست کم چرب و نعناع + سالاد + یک لیوان آب + ۲ عدد خرما است.

در وعده افطاری پیشنهاد می‌شود: ۲ عدد خرما + چای + ۲ کف دست نان سنگک (هر کف دست معادل یک مربع ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر است) + به اندازه‌ی یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو + ۷ قاشق غذاخوری فرنی + یک قاشق غذاخوری عسل میل کنید.

به عنوان میان وعده: ۲ عدد میوه + ۵ عدد مغز آجیل خام مصرف شود.

در شام: ۲ کف دست نان سنگک + یک تکه کوکو سبزی + ۴ قاشق غذاخوری ماست کم چرب و نعناع + سالاد میل کنید.

به همین سادگی و با قرار دادن مواد غذایی مناسب در وعده‌های خود می‌توانید، سلامتی را برای خود و خانواده تان به ارمغان آورید.

همراهان گرامی ، یک روز زودتر برنامه غذایی سحر و افطار اعلام می شود تا آمادگی لازم را کسب کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.