سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برنامه‌ریزی برای توسعه واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی گوشت قرمز

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای توسعه واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی گوشت قرمز استان در سال آینده خبر داد.

سعید کریمی معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با دعوت از سرمایه گذاران برای سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه واحد‌های فرآوری و صنایع تبدیلی گوشت قرمز در استان، گفت : با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر در زمینه تنظیم بازار گوشت قرمز در استان و کشور وجود دارد، بنا داریم سال آینده روی ایجاد واحد‌های فرآوری و صنایع تبدیلی گوشت قرمز در استان متمرکز شویم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای استان کرمانشاه در زمینه کشاورزی و دامپروری، گفت: انتظار می‌رود سرمایه‌گذاران بیشتری در حوزه فرآوری محصولات دامی در استان پای کار بیایند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تاکید کرد: سرمایه گذاری روی ایجاد واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی گوشت قرمز با توجه به ظرفیت‌های فوق العاده استان کرمانشاه در زمینه دامپروری و نیز همجوار بودن این استان با کشور عراق و فراهم بودن زیرساخت‌های صادراتی، می‌تواند علاوه بر حل مشکلات مرتبط با تنظیم بازار گوشت قرمز، در زمینه ارزآوری بیشتر برای استان و کشور تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه از سرمایه گذاران حوزه ایجاد واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی گوشت قرمز حمایت تسهیلاتی به عمل می‌آید، گفت: تلاش خواهیم کرد تا با قطع کردن دست واسطه‌ها و لینک کردن سرمایه گذاران با تولیدکنندگان، هزینه‌های آن‌ها را تا حد امکان کاهش دهیم.

کریمی با بیان اینکه پیش از این چهار واحد بسته بندی گوشت قرمز در استان مجوز دریافت کرده‌اند، گفت: هم اکنون دو واحد از این تعداد یکی در جاده ماهیدشت و دیگری در شهرک صنعتی زاگرس فعال بوده و دو واحد دیگر غیرفعال هستند.

کریمی ادامه داد: هم اکنون سه واحد در دست ساخت در حوزه فرآوری گوشت قرمز در استان داریم که در حوزه پاک کردن و طعم دار کردن گوشت فعال خواهند شد.

کریمی اشاره‌ای هم به اقدامات انجام شده در سال جاری در استان کرمانشاه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی داشت و با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۲۸۰ هزار تن به ظرفیت واحد‌های فراوری و صنایع تبدیلی استان کرمانشاه اضافه شده، گفت: امسال ۲۲ واحد فرآوری و صنایع تبدیلی با اشتغالزایی ۳۲۰ نفر در استان ایجاد شده است.

کریمی افزود: احتمالا تا پایان سال پنج هزار تن دیگر به ظرفیت فرآوری واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی استان اضافه خواهد شد.

کریمی ادامه داد: در پایان سال ظرفیت واحد‌های صنایع تبدیلی و فرآوری استان که از جهاد کشاورزی مجوز گرفته‌اند، به حدود ۲.۷ میلیون تن خواهد رسید که با احتساب واحد‌هایی که مجوز خود را از سازمان صمت دریافت کرده‌اند، مجموع ظرفیت واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی استان از مجموع تولیدات کشاورزی سالانه استان بالاتر است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.