صدراله بابلی فرماندار سرپل ذهاب گفت : با توجه به اهمیت نهضت ملی مسکن و تأکیدات رئیس جمهور و استاندار کرمانشاه پیگیری تأمین زمین در دستور کار شهرستان قرار گرفت و پنج نقطه از شهرستان سرپل ذهاب انتخاب و برای اخذ استعلامات معرفی شدند.
وی افزود: استعلامات مربوطه در این خصوص اخذ شده و استعلام از اداره میراث فرهنگی باقی مانده بود که با حضور مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از نقاط معرفی شده بازدید و با ارائه نظرات مثبت برای اتخاذ تصمیم مناسب به استان ارسال شده است.
فرماندار سرپل ذهاب با بیان اینکه نهضت ملی مسکن به زودی در شهرستان آغاز میشود، تصریح کرد: آغاز نهضت ملی مسکن در شهرستان علاوه بر ایجاد بارقههای در دل مردم سبب ایجاد اشتغال در شهرستان میشود.
بابلی بیان کرد: تعداد ثبت نام کنندگان در طرح نهضت ملی مسکن بیش از هفت هزار و ۷۰۰ نفر است که تعداد ۲ هزار و ۷۰۰ نفر تأیید نهایی شدند که نیازمند ۱۲۰ هکتار زمین بوده و اقدامات خوبی در این زمینه انجام گرفته تا به زودی شاهد آغاز این طرح در شهرستان باشیم.
فرماندار سرپل ذهاب از اختصاص ۱۱ مدرسه این شهرستان برای اسکان مسافران نوروزی فرهنگی که از سراسر کشور به این شهرستان سفر میکنند خبر داد و گفت: تجهیز این مدارس آغاز شده و به زودی به پایان میرسد.
صدرالله بابلی افزود: همچنین اردوگاه تربیتی «سراب گرم» با حفظ مالکیت و برابر ضوابط به بخش خصوصی واگذار میشود تا مورد استفاده فرهنگیان و عموم مردم و میهمانان و مکانی برای درآمد زایی و اشتغال آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی بر تجاری نمودن فضاهای مازاد در کنار مدارس، برای تغییر کاربری طبق کمیسیون ماده ۵ استان با تاکید استاندار کرمانشاه، تاکید کرد تا ضمن اشتغالزایی، به منبع درآمدی برای آموزش و پرورش تبدیل و براساس مقرارت و قوانین هزینه شود.
نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب گفت: در این شهرستان ۱۶ هزار و ۵۰۰ دانش آموز مستعد در مقاطع تحصیلی مختلف در حال تحصیل هستند و مربیان و معلمان زحمات بسیاری متحمل میشوند که زحمات آنها قابل قدردانی است.
فرماندار کنگاور با اشاره به کسب رتبه اول شهرستان در ثبت و ایجاد فرصتهای شغلی گفت: این شهرستان با توجه به روند اشتغالزایی در سال جاری با ثبت نزدیک به ۲ هزار اشتغالزایی، حائز رتبه نخست اشتغالزایی در استان کرمانشاه است.
فرزاد الماسی افزود: براساس آمار موجود سامانه رصد تعهد اشتغال کنگاور در سال جاری به میزان ۱۰۷درصد محقق شده است.
وی ادامه داد: میزان تعهد اشتغال در سال ۱۴۰۱ در سامانه ملی رصد اشتغال کشور برای شهرستان کنگاور یک هزار و ۹۰۶ نفر ثبت اشتغال شده که تاکنون بیش از این تعداد، ثبت اشتغال توسط دستگاههای اجرایی شهرستان صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات ویژه اشتغالزایی از محل تبصره ۱۶ و ۱۸ در روستاها مورد تاکید است، بیان کرد: بنیاد برکت نسبت به دیگر شهرستانها، سهمیه کمی به کنگاور اختصاص داده که باید بحث اشتغال در روستاها برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان و تولید ثروت و پول مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
فرماندار کنگاور با بیان اینکه در شرایطی کار میکنیم که سختترین تحریمها علیه کشور اعمال شده و با کمترین منابع ارزی مواجه شده ایم، اظهار داشت: پیگیری امور جوانان و مشکلات اشتغال آنها، مهمترین وظیفه حال حاضر مدیران است.
الماسی خاطرنشان کرد: برخی دستگاههای شهرستان فراتر از وظایف خود کار کرده اند، امور آب ۳۸۰ درصد ثبت اشتغال داشته، ورزش و جوانان ۲۰۰ درصد و جهادکشاورزی ۱۶۰ درصد اشتغال در سامانه رصد ثبت کرده اند.
وی تاکید کرد: با توجه به پتانسیل خوب دامپروری و کشاورزی منطقه، باوجود عملکرد خوب جهاد کشاورزی نیاز است که تسهیلات بیشتری به متقاضیان پرداخت شود .
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سنقروکلیایی گفت: این شهرستان با جاذبههای طبیعی و گردشگری آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است.
مرتضی پروینی گفت: بقعه مالک، موزه مردم شناسی، سراب گزنهله، سراب گل هویج، بازارچههای صنایعدستی، سد جامیشان، سد شهدا، امامزاده احمد، امامزاده هادی، روستای بوم گردی کیونانات، روستای چهارمله، روستای ورمقان با کوههای بذر و پریشان، از آثاری طبیعی و گردشگری شهرستان سنقر و کلیایی است.
وی افزود: گلیم، جاجیم و قالی از آثار هنری صنعتگران توانمند این شهرستان است.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سنقروکلیایی افزود: این شهرستان با یک هتل، یک مسافرخانه با ظرفیت ۵۰ تخت و امکان استقرار مسافران در مکانهای زیر نظر آموزش و پرورش و تربیت بدنی آمادگی اسکان مسافران نوروزی را دارد.
پروینی گفت: نوروز پارسال ۵۰ هزار نفر از جاذبههای شهرستان سنقر بازدید کردند که پیشبینی میشود این تعداد امسال به ۱۰۰ هزار نفر افزایش یابد.