حمزهای معاون شبکه دامپزشکی بیرجند گفت: مردم ماهی قرمز را تنها از مراکز مجاز و دارای مجوز دامپزشکی خریداری کنند.
او افزود:مراکز مجاز مراکزی هستند که تجهیزات ضدعفونی داشته باشند و از نظر مکانی نیز به گونهای باشد که در هنگام تعویض آب در معابر عمومی نباشد.
حمزهای ادامه داد: مراکزی که معرفی نامه از اتحادیه مربوطه (فروشندگان مواد پروتینی) دارند و یا عضو اتحادیه هستند و یا به صورت موقت اقدام به فروش ماهی میکنند بعد از نظارت دامپزشکی اگر دارای شرایط بهداشتی لازم باشد به صورت موقت مجوز دریافت میکنند.
معاون شبکه دامپزشکی بیرجند عنوان کرد: در زمان خرید، ماهی باید سرحال و زخم نداشته باشد، شنا متعادلی داشته وفاقد لکههای پوستی باشد.
او گفت: برای عمر بیشتر ماهی قرمز از تنگ دهن گشاد استفاده شود و از دست زدن به ماهی اجتناب کرده و از دستکش نیز استفاده شود.
حمزهای با بیان اینکه هم اکنون ۲۰ مرکز مجاز فروش ماهی قرمز فعال اند تصریح کرد: در بازدیدهای صورت گرفته تاکنون هیچ گونه تخلفی در این زمینه مشاهده نشده است.