مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در استان خبر داد.

بخشی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در استان از امروز آغاز و تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.

او افزود: در این طرح روزانه ۳۷ اکیپ، کار نظارت بر فرآورده‌های خام دامی را در سطح استان بر عهده دارند.

بخشی ادامه داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی به مدت ۵۳ روز در استان اجرا می‌شود که در این مدت هزار و ۱۶۶ اکیپ کار نظارت را انجام می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان کرد: در این طرح بر مراکز تهیه و توزیع فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه ها، سوپر مارکت‌ها و رستوران‌ها نظارت می‌شود.

او اظهار کرد: این طرح با هدف نظارت بر فرآورده‌های خام دامی و ارتقای بهداشت عمومی اجرا می‌شود.

بخشی تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد مشاهده شده را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.