سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالانه ۵۰۰ تن سبزی در منطقه امامزاده جعفر گچساران تولید می شود

به گفته کارشناس جهاد کشاورزی گچساران تره شاهی، جعفری، ریحان، تربچه و نعناع از عمده سبزی های تولیدی در این منطقه است.

رضا زاده  اضافه کرد: انواع کلم، گل کلم، کلم بروکلی و کلم برگ هم در این منطقه کشت و برداشت می‌شود.

او گفت: کشاورزان در فصل زمستان سبزی را با نایلون پوشانده تا از سرما زدگی پیشگیری کرده و کیفیت آن‌ نیز حفظ شود.

رضا زاده اضافه کرد: سبزی تولیدی علاوه بر عرضه بازار استان به استان‌های همجوار نیز صادر می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.