سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ازدواج ۲ زائر غیرایرانی از کشور ماداگاسکار در حرم مطهر رضوی

همزمان با اعیاد نورانی شعبانیه، پیوند آسمانی دو زائر غیر ایرانی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

مراسم پیوند خانم سکینا محسن رضا از کشور پاکستان با آقای عمل معزعلی، از کشور ماداگاسکار در رواق دارالرحمه حرم مطهر حضرت رضا (ع) برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید محمد ذوالفقاری مدیر زائرین غیرایرانی آستان قدس رضوی در این مراسم با اشاره به اهمیت فریضه با اهمیت ازدواج، گفت: بشر از نخستین روز‌های حضور خود بر عرصه خاک و شکوفایی جوانه‌های تأمّل و تدبیر در حیات بشری، به خوبی دریافته است که خانواده بهترین مأمن انسان و شایسته‌ترین کانون برای تبلور سکون و اطمینان است.

او افزود: این امر نشان می‌دهد که خانواده یکی از اساسی‌ترین و طبیعی‌ترین نیاز‌های انسان به شمار می‌آید. بسیاری از مشکلات روانی حاصل از تنش‌های زندگی روزمرّه توسط یک خانواده سالم و بهنجار التیام یافته، جبران می‌شود. به همین دلیل است که تحقیقات انجام شده در زمینه مسائل خانواده، در مجموع نشان می‌دهد که افراد ازدواج کرده به طور متوسط، سالم‌تر و خوشحال‌تر از آن‌هایی هستند که ازدواج نکرده‌اند. البته خانواده می‌تواند به شکلی کاملاً معکوس، به عنوان منبع مهم ایجاد تنش در زندگی فرد باشد، ولی اگر معیار‌های زندگی سالم در خانواده رعایت گردد، می‌توان جلوی تنش‌ها را سد کرد و خانواده را به تعادل و سلامتی رساند.

مدیر زائرین غیرایرانی آستان قدس رضوی ادامه داد: ازدواج و موفقیت در آن به عنوان یک واقعه اجتماعی، زیستی و فرهنگی، به دلیل نقش بنیادین آن در تشکیل خانواده از اهمیتی بسیار برخوردار است، به گونه‌ای که می‌توان گفت بدون ازدواج، خانواده مفهوم چندان روشن و واضحی ندارد. چرا که ازدواج به عنوان سنگ بنای اولیه خانواده و به عنوان عاملی اساسی برای زوجیت و همدلی دو جوان و زمینه بالندگی و پیشرفت همسران به شمار می‌آید.

ذوالفقاری بیان کرد: انسان‌ها می‌توانند در سایه اندیشه و ایمان واقعی و در پناه زوجیتی شایسته، با اطمینان و صلابت، بر ناکامی‌ها و فراز و نشیب‌های زندگی چیره شوند و از وادی‌های شکست، مصمّم و استوار عبور کرده و از گذرگاه اسفل السافلین به سوی اعلا علّیین، که همان مقصود خلقت است، مسیری بگشایند. به همین دلیل، متفکران اخلاقی و حقوقی جوامع بشری درصدد برآمده‌اند تا بر استحکام این کانون بیفزایند و ازدواج، این سنّت تغییرناپذیر الهی را در جامعه، هر چه بیشتر تقویت کنند تا انسان‌ها ازدواج را، که یک نیاز فطری و طبیعی نه تنها برای انسان‌ها، بلکه حتی در میان دیگر موجودات نیز به شکل‌های گوناگون وجود دارد، زمینه کسب کمال خویشتن بیابند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.