سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه روغنی برای سرخ کردن بهتر است؟ + فیلم

روغن‌هایی که می‌توان برای سرخ کردن غذا از آنها استفاده کرد، ذکر شده است.

یکی از انواع روش‌های پخت و پز که اخیراً زیاد فراگیر شده، سرخ کردن است. یک متخصص طب سنتی درباره این روش طبخ و روغن مناسب برای آن صحبت کرده است که در ویدئوی زیر می‌شنوید.

 

 

 

 

برچسب ها: طب سنتی ، روغن خوراکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
افسانه
۲۲:۳۵ ۰۲ اسفند ۱۴۰۱
روغنی خوبه که توان مالی داشته باشیم بخریم
ناشناس
۲۰:۰۲ ۰۲ اسفند ۱۴۰۱
ببخشید ولی سرخ کردنی یعنی ابتلا به بیماری و سرطان. اگه خودتون و اطرافیانتون رو دوست دارید نخورید .