سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت ۲۰۰ هزار واحد خوابگاهی برای دانشجویان متأهل

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از امضای تفاهم نامه‌ای بین وزارت علوم و وزارت راه و شهرسازی مبنی بر ساخت ۲۰۰ هزار واحد برای دانشجویان متاهل خبرداد.

 مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم  در مورد مشکل کمبود خوابگاه دانشجویی گفت: ما در حال حاضر سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دانشجو داریم که ۶۰۰ هزار نفر از آن‌ها روزانه هستند و در دانشگاه‌های دولتی تحصیل می‌کنند.

وی افزود: ما برای این ۶۰۰ هزار نفر حدود ۲۳۰ هزار واحد خوابگاهی داریم و در تلاشیم که این میزان را تا ۵۰ درصد افزایش دهیم تا مشکل کمبود خوابگاه حل شود ضمن اینکه ودیعه مسکن نیز به دانشجویان مجرد و متاهل داده خواهد شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم متذکر شد: اگرچه صندوق رفاه هم کمک‌هایی می‌کند، اما ساخت خوابگاه از وظایف اصلی خود دانشگاه ها است.

گنجی تصریح کرد: قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» مصوب مجلس شورای اسلامی راه را برای خوابگاه سازی در دانشگاه‌ها هموار کرد به طوری که دانشگاه‌ها هر چند وقت یک بار کلنگ زنی خوابگاه‌ها را انجام می‌دهند.

وی از امضای تفاهم نامه‌ای بین وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت راه و شهرسازی مبنی بر ساخت ۲۰۰ هزار واحد برای دانشجویان متاهل خبرداد و گفت: قرار است این تفاهم نامه در طول دولت مردمی آیت الله رئیسی به مرحله اجرا برسد و کمبود خوابگاه نداشته نباشیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به اینکه در قانون بودجه ۱۴۰۱ مبلغی برای «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در این حوزه دیده شده بود افزود: مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه و ۸۰۰ میلیارد تومان هم برای ودیعه مسکن دانشجویان متاهل در نظر گرفته شده بود، اما این بودجه تا به امروز در اختیار دانشگاه‌ها قرار نگرفته است.

گنجی عنوان کرد: قانون حمایت از جوانی جمعیت، دانشگاه‌ها را مکلف کرده که ۱۰ درصد از درآمد اختصاصی و ۱۰ درصد از تملک دارایی‌های خود را در جهت ساخت خوابگاه متأهلی هزینه کنند. همچنین قانون بودجه ۱۴۰۱ نیز صندوق رفاه دانشجویان را مکلف کرده است به دانشگاهی که به اندازه درآمد اختصاصی سال ما قبل خود وام گرفته سود و دستمزد بپردازد و البته شرطش هم این است که وام را برای ساخت خوابگاه دانشجویان متأهل استفاده کرده باشد.

وی یادآور شد: در قانون بودجه، ۲ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی نیز تدارک دیده شده بود که سازمان برنامه و بودجه باید در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌داد تا فضای اضافی را به خوابگاه تبدیل کنند و یا امور بهسازی را انجام دهند.

منبع:  روابط عمومی وزارت علوم 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۱۱:۵۸ ۰۱ اسفند ۱۴۰۱
دانشگاه شهید بهشتی
رضا
۱۱:۵۷ ۰۱ اسفند ۱۴۰۱
خواهشمند است به دانشجویان دختر دانشگاه شهیدبهشتی خوابگاه بدهند.یا دانشجودختر نگیرند.اجاره یک تخت در خوابگاه خصوصی درآن منطقه ماهی 8ملیون تومان است .یا جا دانشگاه را از منطقه گران قیمت عوض کنند. جواب مشکلات بوجود آمده را نمیشه داد. تشکر