سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علت تشکیل صف‌های نان در سیستان و بلوچستان چه بود؟

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان علت تشکیل صف‌های نان در استان را تشریح کرد.

محمدرضا سرگزی  اظهار داشت: در حال حاضر دو پروژه مهم تحت عنوان «سنتو» و مرحله سوم طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان توسط اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان در حال اجرا است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: در قالب طرح «سنتو» که برای روستاییان و عشایر استان در حال اجراست روستاییان و عشایر استان که آرد خام دریافت می‌کنند در قالب فروشگاه‌های تعاون روستایی ساماندهی شده‌اند و برای همه فروشگاه‌ها داخل سامانه مربوطه آن کد تعریف کرده‌ایم و عملکرد این فروشگاه‌ها به طور مستمر در حال رصد است.

وی ادامه داد: بر این اساس از روستاییان و عشایر استان درخواست داریم سرپرستان خانوار آن‌ها آرد مورد نیاز خود را بر اساس همان کارتی که در سامانه تعریف شده دریافت کنند.

سرگزی گفت: طرح مهم دوم بحث هوشمندسازی یارانه آرد و نان است که مدتی است در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده و روز گذشته نیز مرحله سوم این طرح در بحث شناورسازی سهمیه آرد خبازی‌ها آغاز شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان افزود: در این راستا از این پس سهمیه آرد نانوایی‌های استان سیستان و بلوچستان ثابت نخواهد بود و بر اساس تراکنش‌ها و میزان تولید نانی که انجام می‌دهند سهمیه آن‌ها افزایش یا کاهش خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در بحث کیفیت نان بر اساس آمار اعلامی از سوی مرکز پژوهش‌های غلات، کیفیت نان تولیدی در استان در سطح بسیار مطلوب قرار دارد و در این زمینه جزو استان‌های اول کشور محسوب می‌شویم.

سرگزی اظهار داشت: ما در استان بحث افاغنه را داریم که کمی موجب افزایش و طولانی شدن صف‌های نان در شهر‌های مختلف شده بودند که در این راستا سعی کردیم با افزایش پخت و یک‌سره کردن برخی خبازی‌ها و مجتمع‌های پخت نان، ساعت پخت بیشتر شود و نان بیشتری تولید کنند که این موضوع تا حدودی در استان متعارف شده و ما مشکل صفوف را نداریم.

وی ادامه داد:، اما انتظار ما این است که با توجه به اینکه جمعیت حدود ۷۰۰ هزار نفر از افاغنه در استان ما حضور دارند و سهمیه آردی برای آن‌ها پیش‌بینی نشده و در حال استفاده از سرانه مصرف مردم استان هستند، با تدابیر و کمک مسئولان استان سهمیه آن‌ها به صورت جداگانه تامین شود که ما بتوانیم فشار موجود را از سرانه مردم استان برداریم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱
افغانی ها واقعا نان زیادی مصرف میکنن حتی در سیستان آنها نان و نوشابه میخورند !