سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معرفی ۹۰ نفر از نخبگان به موسسات و شرکت‌های زیرمجموعه وزارت جهاد

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: آشنایی نخبگان با پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور امری ضروری و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

ناصر باقری مقدم، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، گفت و گوی بی واسطه و مستقیم نخبگان و مسئولان کشور را امری ضروری دانست و گفت: این قبیل برنامه‌ها بدون شیوه نامه های مرسوم برگزار می‌شوند تا نخبگان بدون واسطه بتوانند نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه مسائل کلان کشور مستقیماً با مسئولان هر بخش در میان بگذارند و از طرف دیگر راه‌های به کارگیری توان نخبگانی نیز تسهیل شود.

وی افزود: آشنایی نخبگان با پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور نیز امری ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است. ایشان همواره بر آشنایی و مطلع کردن نخبگان از آخرین دستاورد‌های محققان و متخصصان کشور تاکید داشته و آن را موضوعی الزامی برای ارتقای خودباوری ملی دانسته‌اند.

تعریف دوره‌های پسا دکتری اقدامی موثر در اشتغال‌زایی و ایجاد تعامل دو سویه نهاد‌ها و نخبگان است.

در ادامه عباس ابراهیمی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان نیز با اشاره به اقدامات این بنیاد در حوزه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، گفت: در این بخش ۹۰ نفر از نخبگان به موسسات و شرکت‌های زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی معرفی شدند که از این تعداد تاکنون ۷۰ نفر آن‌ها جایابی شده اند تا در مجموعه‌های تحت نظارت وزارت کشاورزی در مشاغل موثر استخدام شوند.

وی افزود: این روند باید با همکاری سازمان اداری و استخدامی در همه دستگاه‌های زیرمجموعه کشاورزی ادامه یابد همان گونه که در اغلب وزارتخانه‌ها و نهاد‌های دولتی انجام شده است و اکنون در مرحله اقدام قرار داریم و فراخوان‌ها به صورت تخصصی اعلام می‌شود. اگر وزارت جهاد کشاورزی پیشقدم شود و هماهنگی لازم را با سازمان اداری استخدامی انجام دهد، بنیاد ملی نخبگان آمادگی آن را دارد که فراخوان‌های تخصصی را با همه جزئیات و ملاحظات وزارتخانه به جامعه نخبگانی اعلام کند.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به این که در برخی از موارد، استخدام نخبگان در مشاغل تخصصی نیازمند طی روند و بروکراسی اداری است و از طرفی بخش زیادی از نخبگان متقاضی مشاغل تخصصی را دانش آموختگان دوره دکترا تشکیل می‌دهند، تعریف دوره‌های پسا دکتری می‌تواند اقدامی موثر باشد چراکه با این اقدام، از طرفی شغلی موقت برای نخبگان ایجاد می‌شود و از طرف دیگر فرد نخبه و نهاد میزبان فرصت کافی برای ارزیابی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های یکدیگر و همچنین زمینه سازی برای تعامل حداکثری را پیدا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره‌ها، دریافتی فرد نخبه برابر با استاد پایه یک دانشگاه تهران است که در این حوزه نیز بنیاد ملی نخبگان آمادگی دارد نیمی از حقوق این افراد را متقبل شود تا آنان در موضوعات مشخص در رشته-محل‌های مشخص در دوره پسا دکتری جذب شوند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.