سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی

در هشتمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی، بهداشتی و آموزشی در مناطق مختلف استان افتتاح شد.

 ۶ طرح عمرانی و خدماتی با حضور نماینده، ولی فقیه در استان در شهرستان کلیبر به بهره‌برداری رسید.

این طرح‌ها شامل: آبرسانی به یک روستا، یک مدرسه راهنمایی، آسفالت راه ۲ روستا، احداث پل ایلراه و بهسازی محوطه کارخانه آسفالت شهرداری که برای بهره برداری از آن‌ها در مجموع ۱۵میلیارد تومان هزینه شده است.

در شهرستان هریس هم بهسازی شبکه برق ۱۳ روستا، بهسازی شبکه برق شهری هفت خیابان، احداث پست هوایی و شبکه فشار متوسط و اصلاح و تعدیل چراغ‌های روشنایی معابرشهری،۳ دستگاه چراغ پایه فلزی ۱۲متری با هزینه‌ای افزون بر ۲۲ میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان افتتاح شد.

۱۵ طرح عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سراب افتتاح شد.

این طرح‌ها شامل اجرای طرح هادی، احداث پل سنگفرش و جدول گذاری و آسفالت معابر در روستا‌های شهرستان سراب بود که برای بهره برداری از آن‌ها افزون بر ۱۶ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است.

در هوراند روکش و خط کشی جاده هوراند_اهر به طول ۱۰ کیلومتر، نمایشگاه تو انمندی‌ها و ارائه صنایع دستی مددجویان کمیته امداد و چهار دستگاه تراکتور با وام کم بهره برای مددجویان با هزینه ۲۳ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

کلینیک تخصصی بستر و درمان خیّرساز شهدای شهر دوزدوزان که به همت حاج علی زنده روح و پسرانش و با مشارکت دانشکده علوم پزشکی سراب و با هزینه ۳۰ میلیارد تومان احداث و تجهیز شده است امروز افتتاح شد.

بهره برداری از چندین طرح عمرانی خدماتی در اسکو آغاز شد.

این طرح‌ها شامل دیوار کشی و محوطه سازی آرامستان روستایی، پارک مهر کودک روستایی، زیر سازی، تسطیح و آسفالت معابر اصلی سه روستا به طول ۴ کیلومتر و جمع آوری آب‌های سطحی روستایی بود برای اجرای آن‌ها با اعتبار دهیاری‌ها افزون بر ۶ میلیارد تومان هزینه شده است.

طرح گاز رسانی به ۹ روستای شهرستان چاراویماق با بهره مندی ۳۰۰ خانوار و مجتمع خدماتی رفاهی این شهر در مجموع با هزینه‌ای افزون بر ۲۶ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

با حضور معاون آموزشی و معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رشته‌های دکترای عمومی و کارشناسی فوریت‌های پزشکی در دانشکده علوم پزشکی سراب راه اندازی شد.

با همکاری سازمان صمت، دادگستری کل استان، نظام مهندسی معدن و خانه معدن دفتر شورای حل اختلاف معادن و صنایع (ستاد ملی صبر) در محل خانه معدن استان واقع در خیابان ششگلان افتتاح شد.

کارخانه کنسانتره و خوراک دام و طیور با اشتغالزایی برای ۱۰ نفر، کانال آبرسانی، طرح هادی روستایی و آسفالت جاده روستایی در مجموع با هزینه ۲۵ میلیارد تومان در ملکان به بهره برداری رسید.

یک واحد تولید خیار و گوجه فرنگی گلخانه‌ای روستایی در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و با اشتغالزایی برای سه نفر و با هزینه چهار میلیارد تومان بخش خصوصی در یامچی افتتاح شد.

چهار طرح عمرانی با هزینه ۵۵ میلیارد تومان در شهرستان عجب‌شیر به بهره برداری رسید.

این طرح‌ها شامل جدول گذاری و آسفالت معابر روستا‌یی، کانال آبیاری روستایی و واحد مسکن روستایی بود.

سه طرح صنعتی و ۷ باب خانه مسکونی ایتام در مناطق مختلف شهرستان بناب افتتاح شد.

این طرح‌ها شامل کارخانه تولیدکننده پمپ با اشتغالزایی برای ۱۵ نفر، واحد تولیدی انواع زغال با اشتغالزایی برای ۲۵ نفر، واحد تولید کننده انواع ریسمان با تولید بیش از ۲۰ نوع طناب با اشتغالزایی برای ۸ نفر در مجموع با هزینه ۲۱ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان بود.

۲۲ طرح اقتصادی، عمرانی و خدماتی با هزینه بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان و با اشتغالزایی ۲۴ نفر در هشترود افتتاح شد.

این طرح‌ها شامل کارخانه تولید روغن پایه، واسگازین، روغن دنده و سوخت تقطیر، مسیر گشایی خیایان پروفسور هشترودی و چایکنار شمالی _ خیابان شهرک صنعتی پروفسور هشترودی، برق رسانی شهری و روستایی، خط تغذیه گاز ۱۶ اینچ هشترود و یک واحد کارخانه میوه خشک کنی بود.

بهسازی و تعمیر ساختمان و سالن کنفرانس بخشداری مهربان، آسفالت جاده ایوق به شربیان به طول ۴ کیلومتر، جدول گذاری و لایروبی رودخانه و چاه آب شرب شهر دوزدوزان در مجموع با هزینه ۱۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

پنج طرح عمرانی و خدماتی در بخش مِنجِوان شهرستان خداآفرین به بهره‌برداری رسید.

این طرح‌ها شامل هنرستان ۶ کلاسه جانانلو، مدرسه یک کلاسه کِریشان، گازرسانی به سه روستا با ۶۰ خانوار، جدول‌گذاری و سنگ‌فرش روستایی، تجهیز خانه ورزش روستایی و آب‌شرب روستایی با ۱۴۰ خانوار بود که برای بهره‌برداری از آن‌ها در مجموع ۱۱ میلیارد ۹۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

کتابخانه تربیت تبریز هم که یکی از باسابقه‌ترین کتابخانه‌های کشور است با ۲.۵ میلیارد تومان بازسازی و تجهیز شد. این کتابخانه در ۴ طبقه با چندین نسخ خطی و ۵۱۵ هزار جلد کتاب از امروز آماده خدمت رسانی به فرهنگ دوستان است.

خانه هلال آذرشهر نیز به منظور هم افزایی و تداوم همکاری میان هلال احمر و مرکز نیکوکاری صالحه خاتون این شهر و آموزش امداد و نجات و کمک‌های اولیه برای ساکنان محلات افتتاح شد.

در شهرستان شبستر طرح‌های زمین چمن مصنوعی مدرسه شهید امیدواری دیزلر شندآباد، طرح‌های گازرسانی به صنایع، مخابرات روستایی، سالن ورزشی و آسفالت معابر و خیابان روستایی با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.