به مناسبت دهه فجر هفت طرح عمرانی و خدماتی در بخش آبش احمد شهرستان کلیبر به بهرهبرداری رسید.
این طرحها شامل: آبرسانی به یک روستا، احداث ۲ باب مدرسه ابتدایی، آسفالت راه یک روستا، برق رسانی به یک روستا و اصلاح خطوط برق روستایی، تقویت خطوط مخابراتی بهره برداری از کارگاه خوراک آماده دام و خوراک طیور با ظرفیت تولید سالانه ۴ هزار تن با اشتغالزایی برای ۱۰ نفر، اجرای طرح هادی و جدول گذاری، سنگ فرش دیوار حایل ۳ روستا بود که برای بهره برداری از آنها در مجموع ۲۶ میلیارد تومان هزینه شده است.
طرح هادی روستای ینگجه هشترود با هزینهای افزون بر یک میلیارد تومان شامل سنگ فرش و دیوار سنگی و جدول بندی است.
۲۲ طرح برق رسانی شامل اصلاح شبکه برق ۱۲ روستا و ۱۰ طرح توسعه شبکه برق در مراغه با صرف ۳۱ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
با افتتاح طرحها بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار از خدمات این طرحها بهرهمند شدند.
۱۰ واحد مسکن مددجویی بهزیستی با پرداخت کمک بلاعوض به مبلغ یک میلیارد و یکصد میلیون تومان درشهر زرنق هریس مورد بهره برداری قرار گرفت.
چهار طرح برقرسانی و آبرسانی در بخش گرمادوز شهرستان خداآفرین به بهرهبرداری رسید.
این طرحها شامل اصلاح شبکه برق و رفع ضعف ولتاژ سه روستا و مخزن ذخیره بتنی آب روستایی بود که برای اجرای آنها در مجموع شش میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.
شن ریزی و آسفالت ریزی جاده شهدای گمنام به طول یک کیلومتر با مشارکت سپاه ناحیه هوراند و شهرداری هوراند با هزینهای افزون بر ۲ میلیارد تومان افتتاح شد.
هشت طرح عمرانی و خدماتی با هزینهای افزون بر ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در شهرستان عجب شیر به بهره برداری رسید.
این طرحها شامل افتتاح ساختمان اداری و سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی (ره)، ساماندهی مزار شهدای سه روستا، زیر سازی و آسفالت ریزی معابر چهار روستا و افتتاح کانال آبیاری عمومی پسیان و شیراز و افتتاح طرح تکمیل فرآیند مهار دوده شرکت فولاد بود.
آسفالت ریزی مسیرهای روستایی، احداث پل، شن ریزی و احداث راههای روستایی، خرید یکدستگاه برف روبی، جدول گذاری معابر روستایی، زیر سازی و بهسازی معابر، احداث دیوارهای حائل و تجهیز امور آب شرب روستاها و آبرسانی به چندین روستا و بهره برداری مدیریت توزیع برق، احداث نانوایی و چمن مصنوعی با هزینه ۳۹ میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان دربخشهای مرکزی وشادیان شهرستان چاراویماق به بهره برداری رسید.
کارخانه تولید تریلی دوچرخ و چهار چرخ پشت تراکتور، باهزینه ۱۸ میلیارد تومانی بخش خصوصی در شهرک صنعتی ورزقان افتتاح شد.
در این کارخانه ماهانه با تولید ۲۰ دستگاه تریلی کشاورزی و باری پشت تراکتور ۷ نفر مشغول کار می شوند.
طرح لکه گیری و آسفالت ریزی راه سه روستای بخش مرکزی شهرستان بستان آباد با هزینهای افزون بر چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به طول ۴۲۰۰ مترمربع افتتاح شد.
در روستای چوان از توابع بخش مرکزی شهرستان تبریز هم طرحهای عمرانی شامل مسیرگشایی خیابان توحید و آسفالت ریزی معابر با هزینهای بالغ بر پنج میلیارد و هشتصد میلیون تومان به بهره برداری رسید.
کارگاه سرامیک و سفال در شهرستان مرند با اعتبار ۶ میلیارد تومان افتتاح شد.
این کارگاه توسط بخش خصوصی ایجاد شده است و مبلغ ۲ میلیارد تومان آن از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید و ۴ میلیارد تومان آن توسط بخش خصوصی هزینه و موجب اشتغال ۱۱ نفر شده است.
بهره برداری از خط حمل و نقل مسافربری تاکسی شهرداری سهند از اتوبان تبریز- سهند آغاز شد.
شهرداری سهند برای این طرح ۱۷ دستگاه تاکسی خریداری و به متقاصیان واگذار کرده است.