انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سلام من دوتا دخترهایم را میخواهم در مدرسه ثبت نان کنم اینها شناس نامه افغانی دارند فقط چطوری باید ثبت نام شون کنم ؟ ممنون
حسینی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت وزارت کشور شرایطی را فراهم کرده است تا اتباع افغانستانی شناسه ای داشته باشند تا ثبت نام در مدارس را بتوانند انجام دهند.
حسینی گفت هماهنگی های لازم با وزارت کشور انجام داده ایم تا هزینه انجام کار برای اتباع به صورت رایگان باشد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تاکید بر اینکه هیچ منعی برای پذیرش دانش آموزان استثنایی اتباع خارجی در مدارس استثنایی ایران وجود ندارد از والدین اتباع خارجی خواست بعد از نام نویسی در سامانه یکپارچه رشد و تربیت تا خرداد ۱۴۰۲ بر اساس نوبت به مراکز سنجش سلامت که در سامانه اینترنتی درج شده است مراجعه کنند.