این اصلان قابلی پولو نیست معلوم نشد چ درست کردی تحقیق کن
ناشناس
۰۸:۴۵ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
این چیه پختی احتمال زیاد بد مزه هم شده قابلی پلو افغانستان که اینجوری پخته نمیشه شما هم بگو یه چیزی پختم نگو قابلی پلو افغانستان
ناشناس
۰۲:۰۳ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
این اصلا قابلی پلو افقانستان نیست زمین تا آسمون فرق میکنه
ناشناس
۲۳:۲۸ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
کجای این قابلی پلو بود
ناشناس
۲۱:۲۱ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
سبک درست کردنش فرق میکنه.
بعد پیازو گوشت و هویج همه ک ب روغن سرخ شد آب که اضافه میشه ب جوشیدن اومد برنج بهش اضافه میشه ، وباهمون حالت جوشیدن برنج آب رو ب خودش میکشه وخشک میشه و کشمش از قبل خیس شده بهش اضافه میشه با خلال بادوم و زیره و ادویه جات.
و ب مدت ۴۰ دقیقه میزاریم دم بکشه.
نوش جون.
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥
ناشناس
۲۰:۴۱ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
این که قابلی یا کابلی پلو افغانستان نیست ترز تهیه قابلی پلو افغانستان سبک بخصوص خودش را دارد اصلا تشابه نبود
ابوالفضل
۱۹:۴۱ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
اینکه قابلی پلو نیست
عارف
۱۹:۰۰ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
آره تنها شما ایرانیا بلدین
ناشناس
۱۷:۰۵ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
چرا مقدار نداره همين طور ديمى مى ريزه
ناشناس
۰۸:۰۰ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
این غذا قبل از اینکه غذای سنتی افغانستان باشه غذای سنتی شهرستان درگز خراسان رضوی می باشد که در شب یلدا تهیه می شه.
البته این چیزی که شما پختین قابلی پلو نیست اون غذایی هم که در افغانستان با نام قابلی پلو می پزند در شهرستان درگز هم به همون سبک افغانستانی و قدمتش حتی خیلی کهن تر از افغانستان که روزی جزیی از کشور ما بود
بعد پیازو گوشت و هویج همه ک ب روغن سرخ شد آب که اضافه میشه ب جوشیدن اومد برنج بهش اضافه میشه ، وباهمون حالت جوشیدن برنج آب رو ب خودش میکشه وخشک میشه و کشمش از قبل خیس شده بهش اضافه میشه با خلال بادوم و زیره و ادویه جات.
و ب مدت ۴۰ دقیقه میزاریم دم بکشه.
نوش جون.
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥